Велоергометър, но хем тънко, хем качествено

31.07.07
22:24

Здравейте,

Търся да закупя велоергометър и искам да не е скъп, ама в същото време да е добър.

Аз имам кростренажор Кетлер и съм много доволна от него. Но велоергометрите на Кетлер ми идват скъпи - трябва ми нещо до 200 лв. например.

И ми трябва спешно... разбрах, че в Технополис в момента е в акция някакъв Ка те ен (ktn 2516). Някой от вас може ли да даде обратна връзка за него? Да не се раздрънка на втория ден?

Мерси!
К.

04.08.07
11:28

За 200 лв. ще си вземеш нещо китайско и боклучаво. Събери пари и си вземи кетлер.  Най-тънкото според мен няма да живее много—> http://www.sportbul.com/categories/fitness/home/veloergometer

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.08.07 11:31.

07.08.07
18:13

Монстарче, мерси за отговора и линка.

Ще помисля още малко и ще реша. Междувременно, ако имате други предложения, слушам най-внимателно.

И като сме подхванали темата за уредите. Май продават лостове, които се слагат на касата на вратата и човек може да се набира. Та, чудех се, аз такова нещо първо, откъде мога да си взема и после, ако си взема, мислите ли, че мога да си го монтирам сама? Ако трябват дрелки и такива работи, за да се забие във вратата, ще се откажа.

Мерси,
К.

11.08.07
05:56

В списанието “Metro” попаднах на велоергометър за 179 лв.Не знам каква марка, но като живееш в София можеш да идеш  до МЕТРО да провериш :)

12.08.07
16:58

казано от Kalinche007 на 07.08.07, 18:13:

Монстарче, мерси за отговора и линка.

Ще помисля още малко и ще реша. Междувременно, ако имате други предложения, слушам най-внимателно.

И като сме подхванали темата за уредите. Май продават лостове, които се слагат на касата на вратата и човек може да се набира. Та, чудех се, аз такова нещо първо, откъде мога да си взема и после, ако си взема, мислите ли, че мога да си го монтирам сама? Ако трябват дрелки и такива работи, за да се забие във вратата, ще се откажа.

Мерси,
К.

Лост за набиране можеш да си купиш в Спорт депо до Арена 2 (на околовръстното). Пак има 2 варианта - 1 китайски и 1 кетлер. ;)

17.08.07
09:24

Като сте на тема кардио уреди бих искала да попитам велоергометъра или кростренажора е по-подходящ? И аз се чуда какво да си набавя...Смятам,че втория е за предпочитане,тъй като се натоварват не само краката, но и задните части:) И изобщо цялото тяло участва.

FZ

17.08.07
14:45

казано от Kalinche007 на 31.07.07, 22:24:

Здравейте,

Търся да закупя велоергометър и искам да не е скъп, ама в същото време да е добър.

Аз имам кростренажор Кетлер и съм много доволна от него. Но велоергометрите на Кетлер ми идват скъпи - трябва ми нещо до 200 лв. например.

И ми трябва спешно... разбрах, че в Технополис в момента е в акция някакъв Ка те ен (ktn 2516). Някой от вас може ли да даде обратна връзка за него? Да не се раздрънка на втория ден?

Мерси!
К.

Виж в Метро там продават няколко вида.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1