17.08.07
13:01
Проблема е следния значи например на обяд си ям телешка пържола и ако не ям хляб с нея просто започва да ми се повдига още докато я ям а след това да не говорим(може да се стигне и до драифане) някои има ли идея от какво е (така е почети с всичко което ям и просто винаги ям колкото мога по малко хляб) и така ми се губи апетита и става много кофти :( (ако не ям хляб) и горе-долу целия ден тря да гладувам щото ми е зле на стомаха :/
17.08.07
14:49
казано от gorki1 на 17.08.07, 13:01:
Проблема е следния значи например на обяд си ям телешка пържола и ако не ям хляб с нея просто започва да ми се повдига още докато я ям а след това да не говорим(може да се стигне и до драифане) някои има ли идея от какво е (така е почети с всичко което ям и просто винаги ям колкото мога по малко хляб) и така ми се губи апетита и става много кофти :( (ако не ям хляб) и горе-долу целия ден тря да гладувам щото ми е зле на стомаха :/
Яж пълнозърнест хляб.
Хм какво е туй телешка пържола?Не е ли много суха като шкурка?Аз винаги свинска съм нагъвал.Много е вкусно,топи се в устата и стомаха ми я приема с радост
18.08.07
12:48
Нищ общо няма с темата ти да.
Директно по темата , този проблем може да се получава на психическа основа , имам предвид да си си внушил ,че не можеш без хляб. Опитай с пълнозърнест както ти казаха , ако и тогава не става - знам ли , иди на лекар
не не аз си ям пълнозърнест с него нямам проблеми самоче правих опити за НВД без никакъв хляб и беше пълен провал
18.08.07
13:28
Абе да ти кажа аз лично съм скептично настроен - Нвд + хляб , независимо какъв хляб е няма място в НВд-то - за мен поне :)
аз исках да кажа,че като не ям хляб с другото ядене ми става кофти и по тази прични не мога да съм на нвд