Проблем с хляба :(((( (маи съм пристрастен към хляб ^^)

17.08.07
13:01

Проблема е следния значи например на обяд си ям  телешка пържола и ако не ям хляб с нея просто започва да ми се повдига още докато я ям а след това да не говорим(може да се стигне и до драифане) някои има ли идея от какво е (така е почети с всичко което ям и просто винаги ям колкото мога по малко хляб) и така ми се губи апетита и става много кофти :( (ако не ям хляб) и горе-долу целия ден тря да гладувам щото ми е зле на стомаха :/

FZ

17.08.07
14:49

казано от gorki1 на 17.08.07, 13:01:

Проблема е следния значи например на обяд си ям  телешка пържола и ако не ям хляб с нея просто започва да ми се повдига още докато я ям а след това да не говорим(може да се стигне и до драифане) някои има ли идея от какво е (така е почети с всичко което ям и просто винаги ям колкото мога по малко хляб) и така ми се губи апетита и става много кофти :( (ако не ям хляб) и горе-долу целия ден тря да гладувам щото ми е зле на стомаха :/

Яж пълнозърнест хляб.

17.08.07
15:48

е то такъв ям самоче като почна нвд....

17.08.07
15:53

Хм какво е туй телешка пържола?Не е ли много суха като шкурка?Аз винаги свинска съм нагъвал.Много е вкусно,топи се в устата и стомаха ми я приема с радост

17.08.07
18:28

свинска пържола и нвд ... да да

17.08.07
18:50

Баш за НВД са супер свинските пържоли.

18.08.07
09:19

абе кво общо имат свинските пържоли с темата ми?

DC

18.08.07
12:48

Нищ общо няма с темата ти да.

Директно по темата , този проблем може да се получава на  психическа основа , имам предвид да си си  внушил ,че не можеш без хляб. Опитай с пълнозърнест както ти казаха , ако и тогава не  става - знам ли , иди на лекар

18.08.07
13:12

не не аз си ям пълнозърнест с него нямам проблеми самоче правих опити за НВД без никакъв хляб и беше пълен провал

DC

18.08.07
13:28

Абе да ти кажа аз лично съм скептично настроен - Нвд + хляб , независимо какъв хляб е няма място в НВд-то - за мен поне :)

18.08.07
13:55

аз исках да кажа,че като не ям хляб с другото ядене ми става кофти и по тази прични не мога да съм на нвд

18.08.07
23:19

Тогава си яж хляба но само в храненията преди и след тренировка тогава тялото ги използва само като енергия за възтановяване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1