Изварата - каква, кога и колко ?

20.08.07
08:28

Поради това че има няколко вида извара ( кашкавалена, от сирене и суроватъчна такава - или поне тези знам аз ) и хранителните стойности на всеки вид са различни, можете ли да ми кажете някакъв фактор по който мога да ги отличавам ако не е упоменато това в магазина от който я купувам ? Споделете как се вмества изварата в храненията ви. В какви рецепти я ползвате ? Каква извара предпочитате ? Аз лично я пасирам с 5-6 белтъка, малко червен пипер и шарена сол , става доста вкусно.

20.08.07
09:35

Обезмаслена/нискомаслена от сирене, 20-30 мин. преди лягане, по 200-250 гр. Лично аз не я овкусявам, защото свикнах със вкуса от началото ми идваше да я повърна но сега ... А иначе с червен пипер, чубрица и сол наистина става вкусна.

Мнението беше редактирано от difference на 20.08.07 09:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1