20.08.07
08:28
Поради това че има няколко вида извара ( кашкавалена, от сирене и суроватъчна такава - или поне тези знам аз ) и хранителните стойности на всеки вид са различни, можете ли да ми кажете някакъв фактор по който мога да ги отличавам ако не е упоменато това в магазина от който я купувам ? Споделете как се вмества изварата в храненията ви. В какви рецепти я ползвате ? Каква извара предпочитате ? Аз лично я пасирам с 5-6 белтъка, малко червен пипер и шарена сол , става доста вкусно.
20.08.07
09:35
#1
Обезмаслена/нискомаслена от сирене, 20-30 мин. преди лягане, по 200-250 гр. Лично аз не я овкусявам, защото свикнах със вкуса от началото ми идваше да я повърна но сега ... А иначе с червен пипер, чубрица и сол наистина става вкусна.
Мнението беше редактирано от difference на 20.08.07 09:37.