Ще ми може ли .... ?!

CH

20.08.07
19:23

Ще може ли да ми направите 1 програма в домашни условия
плс понеже съм новак във това и знам ,че тук има специалисти
така де фитнес маници . плс направете ми 1 програма в домашни
условия аз съм 42 кг ,170 см.

20.08.07
19:51

аз съм 55 - 56 кг и околу 170 см и съм слаб а представям си те ти как си

21.08.07
07:14

казано от ChaoS на 20.08.07, 19:23:

Ще може ли да ми направите 1 програма в домашни условия
плс понеже съм новак във това и знам ,че тук има специалисти
така де фитнес маници . плс направете ми 1 програма в домашни
условия аз съм 42 кг ,170 см.

Дъмбели, щанга имаш ли ?

TB

21.08.07
07:44

Вземи да ядеш първо, че според мен в момента приличаш на скакалец :)
Иначе отиваш на www.youtube.com и ако знаеш английски ще се оправиш лесно.
Там има доста упражнения за домашни условия (лицеви опори, коремни и т.н.)

CH

21.08.07
16:49

Петко нямам дъмбели но ще си купя .
да си купя от 5 нали ?! и кажи какви опражнения
да правя

21.08.07
20:05

казано от ChaoS на 21.08.07, 16:49:

Петко нямам дъмбели но ще си купя .
да си купя от 5 нали ?! и кажи какви опражнения
да правя

Най-добре тръгни на зала ... то не че не може в къщи но ти трябва доста екуипмънт аз примерно иам лежанка с 3 степени ,скотова пейка ,3-4 лоста криви ,ез,прави,няколко ръкохватки и 130 килограма разпределнеи на по дискове от 15,10,5,2.5,1.25 кг иам и по 3 и по 1,5 ама те са ми правени по поръчка.А и да не ти казвам колко солено излиза това ...

22.08.07
07:41

Не знам как почнахте да го съдите слаб ли е или не,  и че трябва да ходи на фитнес. Не му знаете годините ;] Айде ще издам тайната скоро прави 14. Така, че на тая възраст, а и като е начинаещ в началото 2х5 ще са му екстра. Ще напиша една примерна програма..
Понеделник
1. Гърди
Лицеви упори 4х кой колко може (с широко разстворени ръце)
флайс (трябва да се намери обаче подходущо място, аз например го правя на една таборетка)
1.Корем
4х25 коремни преси
4х20 извивки с дъмбел встрани
Вторник
1.Гръб
4х20 гребане с дъмбел (трябва да хванеш двата заедно, та да станат 10кг, въпреки че и така е много леко)
4х10 набирания с широк хват
2.Рамо
4х10 повдигане на ръцете напред
4х10 повдигане на ръцете встрани (ако ти е трудно можеш да го замениш с раменни преси)
4х10 Това сега не знам как се казв, лягаш на една страна, протегаш ръка напред и вдигаш (някой да помогне с картинка)
Сряда
Почивка
Четвъртък
1.Бицепс
2х15 бицепсово сгъване с дъмбели
2х15 концентрично сгъване
А може и в началото да почнеш с набирания
2. Трицепс
2х15 френска преса
2х10 кофички (ако имаш възможност.. Количките в детската вършат работа :D )
Петък
Крака
Ми то с тия дъмбели крака трудно ще тренираш, за това ти трябват упражнения от волейбола например. Като например
Тичане на дълго разстояние
Бързи и малки подскоци (на около 5см от земята, но бързи) това се прави до като усетиш парене)
Клекове с двата дъмбела в ръка
Има едно се едно катериш стълби (и на това не знам името)
Извинявам се, че съм малко зле с имената на упражненията
Ако ти тежко или обратното можеш да намалиш/увеличиш повторенията. Където ти стане леко хващаш двата дъмбела заедно, обаче е малко неудобно и внимавай да ги не изпуснеш.
Трябва много да ядеш, да не пренебрягваш сутринта (с вафли не става). Трябва ти и витамини, ако мислиш че не ядеш разнообразна храна, можеш да си вземеш витамини. Излизат ти 21лв за 3 месеца и определено помагат. В началото не прави много упражнения и наблягай на правилно изпълнение (бавно и прецизно). Увеличи си спането - 10 часа е идеално. И това е горе долу :/
Така като ти гледам височината и килата, май ще ставаш като мене.. Слаб и висок, ама да не ти пука, нали можеш да си ядеш всичко по всяко време заради метаболизма, а не само да се вардиш да не ти се лепне нещо :P Обаче знай, че трудно ще качваш кила и много лесно ще ги губиш. И един съвет Занимавай се с баскетбол, мен сега ме е яд, че не съм почнал от по рано.

Мнението беше редактирано от EmZvr на 22.08.07 07:45.

CH

22.08.07
10:54

ААА Брато тфа с БаСкетбола НЕ НЕ НЕ И ТВЪРДО НЕ НИКОГА :))) иначе МЕРСИ За Другото
ФУТБОЛ РУЛЗЗЗ . Аз си играя ,тренирам , имам си отбор до година ще се места в ЦСКА или
В Славия Може и ЛОко СФ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1