10 - седмичен план за гърди

21.08.07
20:31

ПОНЕДЕЛНИК
                                                                          СЕРИИ              ПОВТОРЕНИЯ
полулег с щанга                                                      6                     12,10,8,6,5,3
дъмбели от тилен лег (какво ще рече “тилен лег”?)        4                       12,10,8,6
флайс с дъмбели от полулег                                    3                         12,10,5
флайс с дъмбели от тилен лег (?)                              3                         10,10,5

ЧЕТВЪРТЪК

лег с щанга                                                            6                     12,10,8,6,5,3
полулег с щанга                                                      3                         12,10,8
лег с дъмбели от обратен наклон                                3                         10,8,6
флайс с дъмбели от обратен наклон                            3                         10,10,5
кофички                                                                1                             30 (с кратки почивки ако не успея)

Програмата я взех от списание “Олимп”. Мисля да я пробвам 1 седмица да видя как ще ми се отрази. Обаче ми се струва много тежка и мисля, че ще претренирам... Как намирате програмата?

Темата беше редактирана от /ЭGO/@§ на 21.08.07 20:33.

21.08.07
20:42

Мнението ти съвпада с моето. Прекалено е тежка, дори да правиш всичко само от единия ден. Все пак зависи и от интензивността на тренировката и от стажа ти в бодибилдинга, но ме съмнява да си професионалист и да си със стаж от +5 години.
Програмата с какво предназначение е ? Маса или сила, защото съдържа и от двете методики по малко. Много серии, но и много повторения.

21.08.07
21:31

Маса е целта.

24.08.07
14:43

Ей как са мъчат тез момчета.Мазохисти.

24.08.07
18:32

еми тогаз що спамиш?

24.08.07
20:33

Вземи си от сайта програмка, тея ги зарежи. Мн са тежки. Ще са назориш и ще... замирише :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1