Гърди сила

21.08.07
20:10

Значи добре ли ще е ако искам да си увелича силата на лега да действам, по тази програма
В скобите са упражненията програмата е понеделник сряда и петък
1
Гърди(1І , (3)трицепс, (3)рамо
2 Гърди (1), Гръб (4), Бицепс(2)
3 Гърди(1),крака (4)
За гърди правя следното 1,2 загряващи серии и после 3х5 ...
Мнения ? На мен ми се видя добре като идея

22.08.07
11:53

От колко време тренираш ? И едно упражнение за гърди е малко дори за начинаещи ... btw чул съм че 1-2 серий след лега  от по 1 повторение като свалянето на долу го правиш толкова  бавно че после да не можеж да го вдигнеш покачва силата  :-/ Някой по запознат да даде мнение за това

Абсолютно си прав. Това се нарича негативно повторение.

22.08.07
13:15

Стажа ми е година и половина но така се събират 9 работни серии за седмицата а и целта ми е сила на маса в случея...

^^

24.08.07
21:20

Защо не правиш трибои ? Тои качва силата и на гърдите и на краката и на гърба.
Правиш понеделник сряда и петък, започваш с клек 5x5 след това лег 5x5 и накрая тяга 5x5
ама трябва да слагаш големи тежести,да не можеш да направиш повече от 5 повторения :)

25.08.07
10:00

казано от The Prowler на 21.08.07, 20:10:

Значи добре ли ще е ако искам да си увелича силата на лега да действам, по тази програма
В скобите са упражненията програмата е понеделник сряда и петък
1
Гърди(1І , (3)трицепс, (3)рамо
2 Гърди (1), Гръб (4), Бицепс(2)
3 Гърди(1),крака (4)
За гърди правя следното 1,2 загряващи серии и после 3х5 ...
Мнения ? На мен ми се видя добре като идея

Прави ги 1 или 2 пъти седмично като правиш много серий с 1-2 повторения 8х2 или 10х1 естествено с мах килограми който можеш да правиш 1 повторение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1