ПЛС ПомоЩ.... :)

CH

17.08.07
18:10

Моля ви се помогнете изкам да получа плочки и знам че нестава никак лесно
аз съм само на 13 (почти 14) и съм клечка от всякъде 170см /41 Килограма
плС помогнете  в корема ми е плосък но няма плочки изкам заветните плочки
така знам че ключа към успеха е диета но каква точно ?!?! Кажете какво трябва да
Правя . От 1 седмица и нещо карам кардиото сутрин , обед и вечер по 30 мин
права сутрин  и вечер 3/25 серий мога много повече но разбрах че не е много полезно
кардиото го карам всеки ден  а пресите ги права през ден 3/25 сутрин  и вечер
плС каква да е диетата и какво друго да правя . Направо като се вида си имам чувството,
че всеки момент ще се скърша . :)))) така де аз играя и футбол всеки ден тренирам .
и имам още много енергия но Нз какво да правя плС кажете за диетата ... ?!? каква точно

10Х предварително :)

CH

17.08.07
18:23

всъщо така по горе пропуснах да кажа че сутрин ям мед с орехи и Лимон за Сила

17.08.07
19:08

На твое място бих качвал килограми какви ти диети.

CH

17.08.07
19:14

е кажи какво да права аз изкам плочки :(

Мнението беше редактирано от ChaoS на 17.08.07 19:14.

казано от ChaoS на 17.08.07, 19:14:

е кажи какво да права аз изкам плочки :(

Чети повече!

TB

17.08.07
20:09

Изчакай още два дни още и ще ти мине мерака :) Нали знаеш - всяко чудо за три дена :)

CH

17.08.07
20:18

ахахахах не бе брат сериозно питам и ше се занимавам
не 3 дни как викаш ти ае кажете ?!!

17.08.07
20:54

еми  ти мом4е или момиче си ??  ако си мом4е  направи маса  после  като стане6 по голям  тялото ти гори пое4е  калории и 6е  се  исчистиш и ще  има плочки !!! ка4ва6 с ВВД (високоваглехидратна диета  )  после  оформяш с НВД (нисокваглехидратна диета )!!

17.08.07
20:59

41кг 171см висок тебе каде и да те ударат на кокал ли биеш,какво кардио ти нема какво да топиш.За по добре прави ги 3пати в седмицата ,за да може да си почиват и следователно да растът.

SH

18.08.07
03:28

Здравей,
Защо ли с изкл. на ivo_the_monster никой не ти е написал нищо смислено??? Хайде-почти нищо...
Много си слаб (предполагам си момче) и затова нямаш плочки, не защото имаш подкожни мазнини, които да ги скриват. Трябва ти здраво трениране с големи (за теб) свободни тежести, качествена храна и много почивка. Кардио не мисля, че ти е нужно на тези килограми, а и футбола е напълно достатъчен. Когато качиш общо килограми (мускули) на цялото си тяло ще имаш ясно изразени плочки, а и всичко друго...
Каква точно диета ще си решиш ти - прочети в раздела за хранителни режими за увеличаване на теглото, както и всяка информация, която намериш за хранене и спортуване, помисли какво те устройва като хранителен режим, такъв, който ще можеш да спазваш....и действай.
Ако се ориентираш правилно на тези години и почетеш, за да знаеш какво да правиш, до няколко години може да имаш прекрасно тяло - не само така мечтаните плочки :)
Успех!

18.08.07
04:47

На тая възраст и килограми не може да имаш плочки.Чакай още 2-3 години и тогава може би

CH

18.08.07
05:42

ivo_the_monster и каква диета аз съм Момче да какви диети предложете и ако може
1 програма да ми направите за домашни условия . ? ае тнх за сега ,но изкам да ми направите
диета и програмка за домашни условия плс ?

18.08.07
08:40

Според мен  ти  няма6 никви  мазнини по корема  предлагам ти да  тренира6 яко  корема  с коремни преси и  набляаги на  протеиновите  храни  -  яица  месо и мляко  !! на тая  вазраст  не трябва да  се ли6ава6 от храна

18.08.07
09:08

казано от ChaoS на 18.08.07, 05:42:

ivo_the_monster и каква диета аз съм Момче да какви диети предложете и ако може
1 програма да ми направите за домашни условия . ? ае тнх за сега ,но изкам да ми направите
диета и програмка за домашни условия плс ?

Момче ти сам казваш че си много слаб какви диети искаш да спазваш ако се подложиш на диети за изкарване на плочките може да идеш в интензивното прекалено малко са ти килограмите, ако толкова искаш да искараш плочки при тебе не мисля че ще има проблем без диети само с коремни преси и повдигане на краката.

18.08.07
09:10

казано от Sharp на 18.08.07, 03:28:

Здравей,
Защо ли с изкл. на ivo_the_monster никой не ти е написал нищо смислено???

Ами ти какво предлагаш да напиша едно НВД с въртене на въглехидрати или може би една Аткинс диета да стане направо 30 кила може би? Нали виждам че за него не са диети.

CH

18.08.07
10:12

е ок щом казвате без диети . без . А какви опражнения да правя коремни преси и
повдигане на краката както каза там някой ?! в домашни условия и по колко сутрин
обед и вечер ли през ден ли как ?! и за колко време ще има резултат 1 год ?!

18.08.07
18:45

казано от ChaoS на 17.08.07, 18:10:

Моля ви се помогнете изкам да получа плочки и знам че нестава никак лесно
аз съм само на 13 (почти 14) и съм клечка от всякъде 170см /41 Килограма
плС помогнете  в корема ми е плосък но няма плочки изкам заветните плочки
така знам че ключа към успеха е диета но каква точно ?!?! Кажете какво трябва да
Правя . От 1 седмица и нещо карам кардиото сутрин , обед и вечер по 30 мин
права сутрин  и вечер 3/25 серий мога много повече но разбрах че не е много полезно
кардиото го карам всеки ден  а пресите ги права през ден 3/25 сутрин  и вечер
плС каква да е диетата и какво друго да правя . Направо като се вида си имам чувството,
че всеки момент ще се скърша . :)))) така де аз играя и футбол всеки ден тренирам .
и имам още много енергия но Нз какво да правя плС кажете за диетата ... ?!? каква точно

10Х предварително :)

Винаги съм се чудел, защо момчетата на тая възраст (за съжаление и някои по-големи) си мислят, че НАЙ-ВАЖНОТО нещо са “плочките”.
Най-полезният съвет който мога да ти дам е да спреш да се терзаеш  за визията на корема си, а да се замислиш как да го пълниш по-качествено! Хранене, хранене, хранене - това ти е сега задачата. С твоите килограми, всичко друго е губене на време. Когато станеш поне 55, можеш да започнеш да се занимаваш с фитнес.

Успех!

18.08.07
23:08

казано от ChaoS на 18.08.07, 10:12:

е ок щом казвате без диети . без . А какви опражнения да правя коремни преси и
повдигане на краката както каза там някой ?! в домашни условия и по колко сутрин
обед и вечер ли през ден ли как ?! и за колко време ще има резултат 1 год ?!

Едното упражнение е както си си легнал на леглото повдигаш горната част на тялото БЕЗ да вдигаш кръста и задържаш 3-4 секунди ръцете са на главата, другото е легни така на леглото че краката да са ти във въздуха пусаш ги бавно и контролирано към пода и ги изправяш по същия начин докато не станат перпендикулярни на пода т.е. чупката в кръста не стане 90%.Правиш по 3-4 серии до отказ като ги редуваш.

19.08.07
08:43

не  се  прави до отказ !!! 40 повторения  стигат !!

21.08.07
06:15

Сега си клечка.Първо стани мечка и тогава почвай фитнеса.

SH

21.08.07
11:50

Противно на някои други мнения тук аз мисля, че си е съвсем време да тренираш, а не да чакаш да станеш “дебел” или “нормален” , а после да се “оформяш” . Тялото не е само визия!!! За да си здрав и силен физически ти трябват тренировки. А тялото и визията сами ще си дойдат, защото ако започнеш на тази възраст след само няколко години ще си в страхотна форма, но не само визуално, а и реално.
Не е важно само да изглеждаш добре, а и да се чувстваш добре, и да си здрав, силен и издръжлив.А това не става само с правилно хранене.
Аз пък те съветвам дори ако имаш възможност да започнеш да ходиш на фитнес или друг спорт, ако не - лостове, успоредки, гири...

21.08.07
19:19

Момче та ти нямаш 14 години ... Значи яж много протеинови храни както ти казаха, пий много течности и ходи примерно 3 пъти в седмицата на зала или лостове ... като започнеш с кръгове ... има достатъчно трен. програми в сайта за начинаещи, избери си една от тях ... почети малко из форума и ще видиш какво да правиш за коремните мускули (стига сте мързелували) и яж много!!!!! П.С. Мое лично мнение : рано ти е още да тренираш,че ти тепърва започваш да растеш ... нищо лошо обаче няма да си правиш коремни преси у вас ...

23.08.07
09:26

Ето снимката на моя син на същата възраст е - това се получи само с една шанга от 15 кг вкъщи
на импровизирана лежанка от няколко табуретки, а корема го направи с коремни преси с две гири в
ръцете - това му го показа баща му - ляга на земята с ръцете на пода изпънати над главата с
две гири и по този начин си сгъва тялото напред и пак ляга назад с контролирано бавно
движение, като внимава да си пази кръста.  Като се има предвид че не пази никаква диета
и не тренира нищо. До 14 часа копае в буквалния смисъл - ходи на разкопки с екип от градския
музей, а след обяд - скайп и четене на книги. Така му минава сега ваканцията. Това е стара
снимка от началото на лятото, сега още по-изразени са му мускулите.

Мнението беше редактирано от Magnolia на 02.09.07 14:30.

02.09.07
11:45

Лично аз съм против да се тренира на тази възраст!!!!

FA

02.09.07
18:18

Ами ти искаш плочки ама ако не качиш маса няма да направиш плочки иска се много труд !

Мнението беше редактирано от faramir на 02.09.07 18:20.

03.09.07
05:33

казано от HouseSoul на 02.09.07, 11:45:

Лично аз съм против да се тренира на тази възраст!!!!

ти кога си почнал да тренираш?(не да ходиш на зала)

chaos прави лицеви опори и коремни преси.Като заякнеш малко може и на лостове да ходиш, а след някоя и друга годинка на зала :)

Мнението беше редактирано от NRG на 03.09.07 05:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1