22.08.07
07:57
идеята е потребителите да качват свои снимки ако имат някакъв проблем или въпрос относно симетричното/хармонично развитие на тялото си на които другите могат да помогнат
Аз лично имам по-дълги раце и незнам точно кое би ми помогнало нарастването на самата ръка или на гърба споделете мнението си
Темата беше редактирана от darKdechi на 22.08.07 09:00.
22.08.07
08:21
То си има отделна тема за снимки и отделно за коментари така, че ... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/3005/ http://www.bb-team.org/forums/viewthread/3006/ .
да прегледах въпросните теми но в тях ненамерих почти нищо съществено или ползотворно се пак смятам че има нужда от поне 1 тема посветена на Симетрията
При мене проблема е далеч по-сериозен. Като много малък 1 операция отляво на гърба причини прекъсването на залавните краища на широкия гръбен мускул. Резултатите бяха просто ... В долната част на перката се 1 нямах мускул, левият ми трапец изоставаше от десня, както и левите вратни мускули, изобщо мускулатурата на лявата половина. И отгоре на всичко бях адски слаб. Тръгнах на фитнес, качих маса, успях да дам симетрия на врата иии трапците, изобщо направих едно по-силно, кораво и масивно тяло....за което благодаря на съдбата, Бога или там както искате го наричайте. А да, и на себе си, най-вече.
Сега работя да доизравня 2те перки. Човек, който не се занимава с фитнес сигурно не би забелязал разликата. Факт е, че я има. Инструктора ми даде 6-8 месеца до пълното изравняване.
Ако мога, ще постна снимки :)
Мнението беше редактирано от Voyager на 22.08.07 09:34.
Наистина е много по трудно при наличието на такъв вид обремененост
Някаде четох за култорист които спрял да тренира горната част на тялото си и 1 година тренирал само крака до пълното изравняване с горната част на тялото
Според мен на отделни места ръцете ти са още слаби.От китката до половината ръка преди лакета и също над него преди бицепса.
Еми може би трябва да почна да тренирам предмишница щото досега никога не сам я тренирал никога
25.08.07
07:46
Колега, добре изглеждаш на снимката на аватара. Ако и се чувстваш добре - майната му на мнението на другите :)
Това е моят съвет.