Женски работи :)

21.08.07
13:33

Хайде сега, момчета и момичета, давайте акъл! Миналото лято за първи път не успях да сваля тези 3-4 килца, дето си ги качвам зимата (егн,кво да правиш). Диетите не помогнаха и затова започнах да ходя на фитнес. В началото ефекта беше добър - на практика не свалих килограми, но видимо отслабнах и се стегнах. След 5-6 месеца, обаче, в краката започнах да приличам на рекордьорка на 100 метра бягане с препядствия. Трябва да кажа, че понеже съм тренирала лека атлетика мнооого одавна и си знам, че малко ми трябва, не съм правила никакви упражнения за 4-главия мускул, само бягане 20-30 мин на пътеката. Спрях с фитнеса и започнах да правя махове за да го разтегна малко. Това лято отново почнах с разни диети, пих и разни чайове и добавки, обаче-тцъ, нищо. Та, въпроса ми е, какъв спорт е по-подходящ за мен (фитес, аеробика и т.н) и/или какво да пия, така че да отслабна, без обаче да качвам мускулна маса и по-специално на краката. Ще съм благодарна на всички, които могат да ми дадат някакъв съвет!

Първо сигурно ли си, че не преувеличаваш? Това много често го забелязвам у много жени... всички искате да изглеждате като анорексички...

Също погледни се хубаво в огледалото (цял ръст).. но не обращай внимание на конкретна част на тялото ти, а се погледни като цяло.. тялото винаги го разглеждай като едно цяло, а не като част от конструктор Лего събран в едно!

Не гледай как изглеждат краката ти като ги погледеш отгоре, така изглеждат по-голями от колкот са на практика.

Килограми се свалят с кардио и диета. Можеш и 10 км да изтичаш,пулсът ти да не падне 30 мин. под 180 и пак няма да има никакъв ефект ако се натъпчеш като прасе и станеш с положителен калориен баланс. Така че, ако просто спазваш някаква елементарна диета в рамките на поне 1 месец и правиш кардио, резултатите би трябвало да дойдат сами.

26.08.07
13:04

Ако не стане пробвай с Л-карнитин. Топи мазнините. Естествено не разчитай само на него, храни се здравословно, без да преяждаш и си прави кардиото. Плуването също е полезно, а четох че бътърфлай топи най-много мазнините!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1