24.08.07
20:06
Имам проблем с гърдите. Страничната част ми е масивна и добре очертана, но вътрешната и долната нямат ништо. Какви упражнения да правя да ми нараснат и та гърдите и да ми се офорят най-сетне ялостно?
Темата беше редактирана от Christian на 24.08.07 20:06.
24.08.07
20:31
Чувал съм че Флайс помага за намаляване разтоянието между гърдите-вътрешната част става по-голяма.
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07, 20:31:
Чувал съм че Флайс помага за намаляване разтоянието между гърдите-вътрешната част става по-голяма.
Основното му предназначение е за маса на външната част на гърдите и за оформяне.
казано от Christian на 24.08.07, 20:06:
Имам проблем с гърдите. Страничната част ми е масивна и добре очертана, но вътрешната и долната нямат ништо. Какви упражнения да правя да ми нараснат и та гърдите и да ми се офорят най-сетне ялостно?
Изтласкване на дъмбели от лег ... Изтласкване на щанга от лег и обратен лег това са упражнения основни за изграждане на гърдите
Прави първо упражненията със щанги и след това се ориентирай към тези с машина а ако правиш флайс го прави или в средата или в края на тренировката ти
27.08.07
07:51
Да, о е факт че флайса намалява разстоянието между гърдите. За долните гърди прави обратен лег с щанги.
Аз бих ти препоръчал Флаис ако е вазможно на машина ако не може и със свободни тежести но внимаваи за правилното изпълнение. Пробваи да добавиш и кофичките в тренировката си за гърди.
успех
27.08.07
20:08
Аз имам същия проблем като Christian и съм опитал повечето упражнения. За сега усещам растеж във вътрешната част само от изтласкване на дъмбели от лег и полулег. Опитай, Късмет.
28.08.07
19:14
казано от darKdechi на 27.08.07, 08:28:
Аз бих ти препоръчал Флаис ако е вазможно на машина ако не може и със свободни тежести но внимаваи за правилното изпълнение. Пробваи да добавиш и кофичките в тренировката си за гърди.
успех
Какъв флайс па ти препоръчваш човека казва че външната му част е по голяма ти искаш още да порасне а :lol: Бутане на дъмбели с въртене трябва да помогне
Гледаи сега ...
Всички генетични недостатъци се компенсират с повече и по-добре моделирана маса ...
За да кажеш, че ти се губи маса в долната и средната част на гърдите предполагам, че тренираш по следния начин:
1. Тренираш основно с щанги
2. Едва ли правиш обратния лег като първо упр.
3. когато пускаш тежеста предполагам, че го правиш по-бързо и или не я пускаш достатъчно или я оставяш да се удари в гръдния ти кош.
И все пак това са само предположения, но ще се радвам ако кажеш дали за нещо съм прав, за да може по-добре да се разбере къде е проблема.
Моя съвет е:
1. Обратния лег го прави като първо упр.
2. Ако трябва намали тежестите на обратния лег за да можеш да пускаш тежестта бавно да я спреш на 1 пръст разтояние от гърдидте или съвсем леко да ги докоснеш с щангата, след което избутвай нагоре ... Не трябва да има момент в който тежестта се поема от гръдния ти кош.
3. опитай с времето да смениш щангата с дъмбел - се кап при дъмбела амплитутада е доста по-голяма отколкото при щангата
4. 2-ро упр. нека да е горна част на гърдите
5. 3-то упр нека да е: зимаш си една лежанка, слагаш я посредата на П-образния скрипец , закачаш ръкохвадките доло и правиш там флайс, като не събираш ръцете до край а оставяш 4 пръста между тях в горно положение, като задържаш така 1 секунда. При това упр. гърдите постоянно са под напрежение и няма момент на почивка както при нормалните флайс. Прави го с хоризонтална лежанка.
Успех и сподели как вървят нещата