Долни гърди

26.08.07
17:26

Принципно знам за обратния наклон ... проблема е , че никаде около мен няма фитнес със лежатка с обратен наклон . Има ли нещо , което мега да ползвам за да го заместя и ако да - какво ?

Мерси от предварително .

DE

26.08.07
17:29

казано от SeverusSnape на 26.08.07, 17:26:

Принципно знам за обратния наклон ... проблема е , че никаде около мен няма фитнес със лежатка с обратен наклон . Има ли нещо , което мега да ползвам за да го заместя и ако да - какво ?

Мерси от предварително .

кофички...

Обратна дъска за коремни преси нямате ли?

27.08.07
01:45

Слагаш 3 диска отпред и повдигаш лежанката с тях, а отзад я укрепваш с още 2-3 диска да е стабилна.

27.08.07
05:08

казано от Jorku на 26.08.07, 20:02:

Обратна дъска за коремни преси нямате ли?

Само римско столче . Аз пробвах и на него , ама главата ми насмалко да устърже пода , а и нямам никва упора на кръста . Аз съм чувал , че ако правиш пекдек и дръпнеш облегалката колкото се може по-назад и хванеш дръжките съвсем отдолу трнираш долни гърди . Тва така ли е ?

кофичките са заместителят

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1