проблем с програмата

CO

03.09.07
07:53

Значи ако искам да правя бицепс и трицепс в една тренировка но нямам възможност да ги разделя на 4 пъти в седмицата дали ще е разумно да направя така, да тренирам гърди с задно рамо  втория тренировъчен ден, гръб с предно рамо, и третия ръце и средно рамо....

също така краката къде да ги набутам ?

03.09.07
10:21

Човек, тая програма ми е много интересна, но по-добре си вземи някоя от сайта. Само че почти нищо не схванах, като се разсъниш моля да си редактираш поста. Не тренирай само по 2 мускулни групи на ден, малко е. Поне по 3! Ако може “набутай” някъде трапец, корем, прасец... Пфу всички сте се вманиачили в тва рамо.

CO

03.09.07
11:32

ти май не разбра че не съм начинаещ, прасеца с краката,  трапеца с гърба, корема примерно с гърдите и с ръцете

DI

03.09.07
11:54

Гърди,Рамо
Гръб,Трапец,Крака
Ръце
????

CO

03.09.07
12:29

или по-скоро гърди крака ,гръб рамо трапец

след тренировка за гърди рамото ми е твърде изтощено за да го тренирам

DI

03.09.07
12:36

Гръб и рамо в една тренировка не е ли неправилно?

CO

03.09.07
12:37

amiii ne znam, vie kajete :)

03.09.07
13:56

зависи.. от много неща. Има и +, и -. Понеже като тренираш гърба и си натоварил и задното рамо и после пускаш едно упр за него и го “прибиваш”, за др-те части на рамото са ти пък отпочинали.
бтв : аз съм фен на гръди+предо+средно рамо и гръб+задно..

CO

03.09.07
15:08

a krakata kyde ?

и кат напрая гърдите може би раменни преси следват, настрани и напред с ръцете

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1