Бицепсите .

09.12.04
23:20

Бицепс1т ми е лубимата мъскускулна група и искам да кача много килограми на скотовото разгъване.Почнах да тренирам преди година и вдигах на МАКС с 15 кг , а жече съм на 48 кг.Трябваха ми почти 2 месеца за да кача от 44 на 48 кг .Моля ви ако знаете кажете ми по бърз начин да си кача килограмите там  :lol:

10.12.04
10:55

Няма да коментирам естеството на желанието ти :D , но ето ти един съвет. Търсиш силови програми (из форума или из нета), избираш си (те ща са за клек, лег или тяга - нормално е), правиш ги, обаче вместо тяга (примерно) правиш скотово.
Друг вариант-  дай си почивка от упражнението, а и на бицепсите въобще от един месец. След това за кратко време ще си възвърнеш и подобриш чувствително постижението.
Трети вариант - редувай следното : 1ви месец тренировка с акцент върхи набиране с тесен подхват; 2ри месец - акцент върху скота= подобрено постижение; 3ти месец - акцент върху сгъване с шанга; 4ти месец - акцент върху скот= успех; 5ти месец - тренировка с акцент върху сгъване на предмишниците; 6ти месец - акцент върху скота= супер посижение. И така, идеята е през месец да наблягаш върху самото упражнение, а през другите месеци да акцентираш на други упражнения за същия мускул и на упражнения за мускулите, които играят спомагателна роля при самото скотово сгъване.
Успех!

MI

10.12.04
19:22

Абе пич ти вдигач на тежести ли си или изграждащ хубаво мускулесто тяло!???

10.12.04
19:51

Трябваха ми почти 2 месеца за да кача от 44 на 48 кг

А ти какво очакваш по бързо ли.Така е колкото човек отива към генетично заложените лимити толко по трудно се качва маса и сила.Бих ти препоръчал да разнообразиш например с пикова флексия или с удължени серии.Това са методи но ти трябва партньор за второто.Казваш любима мускулна група да не развалиш баланса между другите.На мен Лично любима мускулна група ми е най изоставащата защото насочвам всички усилия към нея да я развия

13.12.04
23:30

Абе пич разбирам те (k1m djjorgio) ам би ли ми разяснил какво е пикова флексия и с удължени серии

14.12.04
01:11

[quote author=“master”]Абе пич разбирам те (k1m djjorgio) ам би ли ми разяснил какво е пикова флексия и с удължени серии

Кажи ми стажа си първо че това са най мощните културистични методи и ако си начинаещ няма смисъл.

14.12.04
10:42

Тренирам малко повече от година така че не вярвам вече да съм начинаещ

14.12.04
16:16

охо мастер Колко боб има да ядеш още (майтап) трябва поне мускулите да са свикнали със всички упражнения за да ги почнеш тия.Това е периода в който достигаш генетично заложените си способности и мах-ове.Дори аз не съм ги почнал още (над 10 години тренирам) но и този момент ще дойде.Като ги стреснеш мускулите с тея методи вече няма как да ги уплашиш да растат без стероиди но това е друга тема

14.12.04
21:56

Ок разбрах  а сега ще ми дадеш ли някаква информация за тези видове упражнения които те питах по горе ;

Тъи като каза че тренираш 10 години би ли ми казал просто от лубопитство колко ти е ръката колко вдигаш на лежанак и на скот. :lol:

14.12.04
23:21

Ръката му е 55,а друго нема да ти казвам.Виж в обшти теми,там бях пуснал инфо за него.

16.12.04
00:42

Ръката му е 55 а като е почнал колко е била :?:

16.12.04
00:59

Не знам Мастер тогава кой ти е мерил такива работи, нямаше нищо нито списания нито книги да прочетеш нещо тренирам всички мускулни групи в един ден в дълъг период от време и след това нищо не ям (за протеини и дума неможеше да става имаше купони за яденето,камо ли протеин) и отивам и играя 4-5 часа баскетбол но не съжалявам за тия грешки в известна степен и те са помогнали.За времето някога бодибилдинга беше 98 % мъртъв

16.12.04
09:52

А тогава в зала ли си тренирал или как :?:

16.12.04
18:59

[quote author=“master”]А тогава в зала ли си тренирал или как :?:

Каква ти зала master 1990 само в големите градове имаше и то за щанги .Чак много по късно от западни списания видяхме уреди и си ги правехме сами с приятели.Залата беше химера тогава

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1