Препоръчайте ми програма

07.09.07
18:48

Здравейте, начинаещ съм. От скоро ходя на фитнес (редовно, 2 дена ходя, 1 ден почивам) , но диетите си ги пазя от доста. В смисъл храня се правилно, не като преди. Омазнен съм и проблемната ми област е долната част на корема (шкямбето).  Препоръчайте ми някаква програма и да се набляга на корема но и също така на другите части от тялото. Мерси

Кардио правиш ли? Там е ключа. Иначе прави упражнения за долната част на корема в трисет. Първото да са обратни коремни преси, второто повдигане краката от вис и третото повдигане краката от лег. 4 серии по 15 повторения ако изкараш си герой. Това да ти е едната тренировка за корем. Прави я 2 пъти седмично. В останалите дни като правиш корем прави по едно упражнение от гореизброените заедно с другите за корема.

07.09.07
21:12

Първото да са обратни коремни преси, второто повдигане краката от вис и третото повдигане краката от лег.

Има ли къде да ги видя на снимки?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1