08.09.07
22:49
Значи туи лято свалих бая кила.Сега мисля че съм към 65 апак зимата бях към 74.И като гледам ръката ми е станала много тънка дори суха към киткатаи малко по горе то се пада малко под бицепс.Кажете ми как да си върна килограмите и да не съм толкоз слаб в ръцете под бицепс дето е.Благодаря ви предварително
09.09.07
05:16
Ядене и тренировки само това ще те оправи,а и плюс това лятото определено се свалят килограми зимата се качват най-много!
благодаря за инфото.А ако примерно се запиша да тренирам футбол или волейбол ще си остана така или?
09.09.07
14:38
казано от Becks1 на 09.09.07, 14:05:
благодаря за инфото.А ако примерно се запиша да тренирам футбол или волейбол ще си остана така или?
Ще ти е по-трудно да качваш килограми, защото в тези спортове се горят много калории. Ходи на фитнес, яж поне по 5-6 пъти на ден качествена храна и с постоянство и търпение ще заякнеш и качиш кг.
казано от No_WaY на 09.09.07, 14:38:
казано от Becks1 на 09.09.07, 14:05:
Ще ти е по-трудно да качваш килограми, защото в тези спортове се горят много калории. Ходи на фитнес, яж поне по 5-6 пъти на ден качествена храна и с постоянство и търпение ще заякнеш и качиш кг.
еми батка нещо нямам голям апетит ям по 2-3 пъти на ден.а можеш ли да ми кажеш какво точно да ям и кога?!
Еми пич ако имаш достатъчно средства може да си земиш добавки.Ще ти помогнат доста за възстановяване след тренировка
10.09.07
14:24
Има много теми за това какво да се яде> Виж в раздела Хранителни режими за покачване на тегло и разни статии из изданието. Потърси малко ;)
А за апетита не се притеснявай. Като започнеш да тренираш той сам ще си дойде.
Храни се по 5-6 пъти на ден, нека преобладават белтъците спрямо въглехидратите (60 към 40 е ОК). Относно храните и съдържанието им има много изписано. С футбола няма да постигнеш нищо свързано с покачване на телесното си тегло (или незначително).
25.09.07
22:59
казано от Becks1 на 25.09.07, 22:39:
Аиде някои да ми даде някои Хранителен режим за покачване на теглото плс
Биричка и шекембе чорба ;) такъв корем ще отпереш за няма и 2 месеца,ако си постоянене(демек поне по 2 двулитровки бира наден ;) )
Са сериозно... ми брато кое не разбра ? Хората са ти го казали,няма хранителен режим,ще ядеш по 5-6 пъти на ден,ще наблягаш на яйца,месо,риба,ориз и такива продукти,ако ти се губи апетита си купи свинска мая,тя отваря много апетита ;)