09.09.07
07:03
След като мускулите са се напомпали с кръв ще има ли изобщо някакъв ефект от 20-30 мин велоергометър?
казано от Warrior Within на 09.09.07, 07:03:
След като мускулите са се напомпали с кръв ще има ли изобщо някакъв ефект от 20-30 мин велоергометър?
Разбира се, че ще има, ще гориш маста около краката. Дали ще можеш обаче да го караш велото си е друг въпрос - аз след краката не мога да ходя, камо ли да карам колело :cheese: . Правила съм го, ако успееш да удържиш мускулната треска е по-лека.
Ако можеш...
Аз го пробвах веднъж и резултатът беше - ОХ! и отказ на 3-тата минута, като се има предвид, че тренировката ми за крака беше доста скромна - клекове, тяга с прави крака и повдигания на пръсти.
След тренировка на крака+корем, скачането на въже ми идва по-нормално. Вчера го експериментирах.
Силно казано кардио, защото самото скачане на въже е нещо ново за мен, но така ме разтупквааа...
Мнението беше редактирано от 6th на 09.09.07 13:18.
09.09.07
14:29
Избягвай такива експерименти.
10.09.07
06:02
ами този експеримент го правя от както тренирам крака (2 месеца). просто сега осъзнах, че другите 2 пъти като правя кардио сутрин на гладно въртя на много малка трудност много бързо за да не се получава напомпване с кръв, а да съм в аеробната зона. макар за разлика от другите тренировки да не взимам декстроза след тренировка (заради кардиото) краката си ми вървят и не ми е проблем кардиото след нея (правя няколко серии клек 8х100 и на лег пресата 10х230 и малко разгъване и сгъване), но се притеснявам единствено това кардио дали не е напразно... :roll: