По едно за всяка глава?

09.09.07
13:37

След като вече ми се събират година и 3 месеца някаде в залата удачно ли е да права по едно упражнение за всяка глава на рамото.Малко ми се вижда вече някак.Досега беше така.
Преса,арнолд преса(редувам ги) 3х8
дъмбел встарни -3х8
и за задно рамо от наклон-3х8
Понякога не права задно рамо а включвам хеликоптер.
Кажете как е по добре дали още да права по едно за всяка глава или да увелича?

09.09.07
15:51

По едно за всяка глава,4 серии. Давай всичко от себе си и ги изпълнявай правилно и пак ще си расте рамото. Ако добавиш още,рискуваш да го претренираш

Рамото не изисква много и не се тренира с огромни килограми. 3 упр. по 4 серии както казаха преди мен и си готов.

10.09.07
06:20

Добре,ясно.Благодаря.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 10.09.07 06:21.

10.09.07
08:33

В петък пробвах едно упражненние, което видях в T-nation, а именно The muscle clean and push press . Ей, разказа ми се играта, особено защото бидейки един вид “двуразово” не мога да свикна с правилното дишане. Обаче първите ми впечатления са отлични  :) Погледни и другите упражнения в статията, има доста интересни и разнообразни :)

Мнението беше редактирано от vlade на 10.09.07 08:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1