прекалено големи крака

09.09.07
20:12

здравейте незнам дали тук е правилното място за темата ми обаче тук ми се стори най - удачно и си мисля че има компетенти хора който да ми помогнат значи проблемът е такав висок съм 1.70 78 килограма съм и проблемът е такав 4е краката ми растат прекалено много спрях да ги правя нагоре се развивам нормално и всичко ми е ок само краката ми които не спрират да растът мин година смених няколко чифта дънки тази година пак се налага не ми харесва ръста ми е прекалено малак за такова голямо бедро. не мога да кажа че е омазнено обаче просто изглеждам и по нисак и... абе не ме кефи ако някой може да ми помогне как да спра растежа или дори да ги смаля ще му бъда благодарен пробвах и с пове4е повторения и с по малко кардио ефектътъ е 4е растът...

09.09.07
22:00

Чрез системно претрениране на краката пробва ли ?
...Това ще е много болезнено... поне според мен де :)

Ами няма такова чудо като локализирано отслабване(поне аз не съм чувал за такова до сега). Или отслабваш по цялото тяло или не отслабваш изобщо.
Ако не тренираш даден мускул, той атрофира и тогава гледката въобще няма да е красива...

09.09.07
22:25

Такава ти е генетиката примири се, вместо да се опитваш да намаляш краката развивай горната половина.

оффтопик

Колко ти е обиколката на бедрото?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1