Мнения за програмата ми

10.09.07
20:39

хора на един приятел дето учи в америка на 16 е колкото мене само че е по висок и по едър.Та значи инструктора му е казал да тренира  всички мускулни групи в 2 дена.Той не тренира крака.Аз почнах също като него да тренирам.Понеже мускула му дават 72 часа да почива кат тренирам 2 дена и 1 почивен на 3 ден след 1та тренировка мускула вече е починал и веднага го натоварвам отново.По този начин се натоварва максимално.Та вие какво ще кажете по въпроса.Все пак инструктора който му е казал програмата

Демек 3 на 1 дена? Или как? Аз нещо недоразбрах.

10.09.07
20:52

Еми първия ден бицепс гърди и корем.Втори ден трапец гръб и трицепс а ако не ме мързи корем.След тва 1 ден почивка и пак редувам двата дни

10.09.07
21:10

Има всякакви варианти, много зависи от подбора на упражнения.И що за трениор е тоя дето му е казал да не тренира крака или твоя приятел просто не го слуша и си прави каквото иска?

10.09.07
22:31

Не.Просто моя приятел неиска да тренира крака щото кара доста а и се занимава от време навреме с баскетбол се пак е в Америка.А аз също неискам !!!

10.09.07
22:40

казано от qvkata на 10.09.07, 22:31:

Не.Просто моя приятел неиска да тренира крака щото кара доста а и се занимава от време навреме с баскетбол се пак е в Америка.А аз също неискам !!!

Голяма грешка е това да не тренираш крака... дано по-скоро го осъзнаеш.

На такъв тип тренировки им се вика двуразови и най-често се правят за да се стресират мускулите при застой или от доста напреднали.
2 дена тренировка 1 ден почивка 2 дена тренировка 1 ден почивка... ( 5 тежки тренировки в седмицата) колко мислиш че ще издържиш така? Давам ти месец, максимум два, освен ако това не ти е професията или нямаш други задължения :)
Все пак при подходяща храна и добавки, могат да се постигнат резултати.

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 10.09.07 22:43.

10.09.07
23:37

No_Way двуразовите тренировки са два пъти дневно а не два последователни дни.

11.09.07
08:33

Е аз съм тренирал шосейно колоездене и си направих доста мускули.А иначе си карам колело секи ден градско и си държа мускулите на краката що годе добре.А и колкото съм гледал като тренират краката им стават дебели а аз дебели крака неискам се пак несъм билдер а си тренирам само да изглеждам добре

11.09.07
09:11

Тая програма дето си я подхванал, не ми изглежда много добра... Все пак ти я е дал баскетболист, а те не тренират за маса. Друг неприятен аспект, е че не тренираш за крака. Това, че ако тренираш за крака, те ще станат дебели са глупости. Ти можеш да си тренираш за сила, издръжливост и т.н., а не само за маса.
Най-фрапиращо е отсъствието на раменната мускулна група. От опит ще ти кажа, че именно рамото те прави да изглеждаш добре! По-добре си направи програма за 3 пъти в седмицата и тренирай всички мускулни групи, за да се развиеш хармонично.
Ако не тренираш за крака и рамо, след време ще забележиш, че няма да изглеждаш много добре, повярвай ми...

Мнението беше редактирано от Horsefucker на 11.09.07 09:13.

11.09.07
09:31

И къде съм казал че не тренирам рамо аз на това даже наблягам

11.09.07
09:54

казано от qvkata на 10.09.07, 20:52:

Еми първия ден бицепс гърди и корем.Втори ден трапец гръб и трицепс а ако не ме мързи корем.След тва 1 ден почивка и пак редувам двата дни

Никъде не пише, че тренираш рамо... :)

11.09.07
11:48

казано от Alkorin на 10.09.07, 23:37:

No_Way двуразовите тренировки са два пъти дневно а не два последователни дни.

Амм дам. Проверих и видях грешката си. Само че не мислех два последователни дни за двуразова тренировка, а тренирането на цялото тяло два пъти в седмицата за такова... Мерси за корекцията, въпреки че все си мисля, че и това е двуразова тренировка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1