Тренировки вкъщи

12.09.07
15:39

Здравейте!Желая да ми кажете програма за трениране вкъщи.Имам 5 кила гира, лост за набиранки и успоредка за кофички.Колко пъти седмично да тренирам?

12.09.07
15:44

Тия неща които ги имаш ми се виждат малко, но тренирай всеки ден прави и лицеви опори коремни преси, а ако ти се стори тежко през ден, но пак ти казвам 5 кг са прекален малко...

12.09.07
16:18

OMG всеки ден.2 пъти седмично май е достатъчно?Или греша?

12.09.07
17:24

Разбира се, че не е достатъчно ! С успоредка и лост можеш единствено да подържаш фигура, но не и да се развиваш много. Гирата е добра, ако си начинаещ. Тренирай 5 пъти в седмицата и също прави лицеви опори и кофички на пейка. Но ти казвам, няма големи постижения да направиш само с тези уреди.

12.09.07
17:28

Имаш твърде малко уреди. Трябва да си доста изобретателен, за да измислиш нещо добро. :)

12.09.07
20:16

Ами може примерно в понеделник да се набираш на лоста за гръб и бицепс,сряда да правиш кофички за гърди и трицепс,петък да тренираш с гирите. Но вкъщи не очаквай резултати,особено пък за маса. Но все пак ще имаш някаква форма

13.09.07
07:18

Да ама залата поскъпна и сега трябва да си избирам - или да тренирам вкъщи, или да ходя 2 пъти седмично на зала :(

13.09.07
09:19

Що за зала е това, по колко плащаш на тренировка? ако ти е скъпа намери си обикновена зала с няколко машини, щанги и дъмбели.

13.09.07
11:30

Новата цена на залата е 3.50, преди беше 2.50.Иначе до нас има една зала само с 2 прави лежанки и дъмбели за левче посещението.Обаче няма да се натоваря добре в нея.Все пак не мога да правя почти нищо в нея за гръб например. :(

13.09.07
14:26

Можеш да правиш набирания, гребане и тяга - нищо повече не ти трябва - ориентирай се към базовите движения те са и най - ефективни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1