Проблем, моля помогнете.

Темата е заключена.

12.09.07
17:01

Здравейте, рових доста из форума и четох, но така и не успях да разбера това което ме притеснява, затова ще съм много благодарен ако ми отговорите на въпроса...
Правих цикъл със стероиди и сега имам смущения относно ерекцията ми, когато съм си с приятелката нямам проблеми... или поне се държа горе долу на ниво, но иначе не получавам лесно ерекция, даже много рядко... а преди цикъла, буквално поне на 15 мин. все от нещо си ставаше... имах малко проблеми след цикъла и неможах да си взема трибестан веднага, но сега вече го пия 3ти ден и още няма ефект... притеснявам се, че нещо не съм направил като хората и съм си прецакал хормоните.. кажете моля Ви, има ли начин да си върна старите възможности и ако има как?? Искам и на изследване да ходя, само ми кажете какво точно да изследвам за да разбера дали химията ме е повредила, има ли начин с изследване да се разбере това?? Много съм се притеснил и ще съм много благодарен на всеки, които ми помогне.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.09.07 00:10.

12.09.07
17:49

Съжалявам, че няма да мога да ти помогна с моя отговор и дори сигурно щ ти дотегна, но... къде ти беше умът,като ги почваше...дано повече момчета прочетат тази тема...отиди при семейния ти лекар, той ще ти каже къде да отидеш..успех, дано всичко се оправи.

12.09.07
19:03

Еми каде, от каде да знам каде... има хора, които докато не изпатят не спират... явно съм от тях за съжаление... мерси все пак за отг.

12.09.07
19:51

Значи Трибестан на 8 часа по едно,вземи си и ZMA.Мисля, че ще стане.

12.09.07
19:59

Също така може към тях да прибавиш Еленов корен

12.09.07
20:19

Трибестан взимам 2 пъти на ден по 2 на прием, много ли е ?? ако е вредно ще го намаля ?? а това ZMA не знам какво е, кажи ми и ще си взема. И за еленов корен не съм чувал, в аптеките ли го има какво е... Благодаря ти много.

12.09.07
20:29

ZMA e хранителна добавка главно е съставена от магнезий и цинк. Пие се те и там откъдето ще го вземеш ще ти кажат преди лягане. Еленовият корен ще го намериш в аптеките.

Дискутирането на забранени медикаменти е препоръчително да става във форума на Gohard - http://www.gohard.org/.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1