12.09.07
17:01
Здравейте, рових доста из форума и четох, но така и не успях да разбера това което ме притеснява, затова ще съм много благодарен ако ми отговорите на въпроса...
Правих цикъл със стероиди и сега имам смущения относно ерекцията ми, когато съм си с приятелката нямам проблеми... или поне се държа горе долу на ниво, но иначе не получавам лесно ерекция, даже много рядко... а преди цикъла, буквално поне на 15 мин. все от нещо си ставаше... имах малко проблеми след цикъла и неможах да си взема трибестан веднага, но сега вече го пия 3ти ден и още няма ефект... притеснявам се, че нещо не съм направил като хората и съм си прецакал хормоните.. кажете моля Ви, има ли начин да си върна старите възможности и ако има как?? Искам и на изследване да ходя, само ми кажете какво точно да изследвам за да разбера дали химията ме е повредила, има ли начин с изследване да се разбере това?? Много съм се притеснил и ще съм много благодарен на всеки, които ми помогне.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.09.07 00:10.
Съжалявам, че няма да мога да ти помогна с моя отговор и дори сигурно щ ти дотегна, но... къде ти беше умът,като ги почваше...дано повече момчета прочетат тази тема...отиди при семейния ти лекар, той ще ти каже къде да отидеш..успех, дано всичко се оправи.
Еми каде, от каде да знам каде... има хора, които докато не изпатят не спират... явно съм от тях за съжаление... мерси все пак за отг.
Трибестан взимам 2 пъти на ден по 2 на прием, много ли е ?? ако е вредно ще го намаля ?? а това ZMA не знам какво е, кажи ми и ще си взема. И за еленов корен не съм чувал, в аптеките ли го има какво е... Благодаря ти много.
ZMA e хранителна добавка главно е съставена от магнезий и цинк. Пие се те и там откъдето ще го вземеш ще ти кажат преди лягане. Еленовият корен ще го намериш в аптеките.
13.09.07
00:10
Дискутирането на забранени медикаменти е препоръчително да става във форума на Gohard - http://www.gohard.org/.