протеин на Оптимум

DE

15.09.07
20:05

значи на етикета на начин на употреба пише че може да се пие  сутрин, преди и след тренировка.Смятам да го взимам половин час преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчен  и сутрин на гладно в нетренировъчен ден.Ако нещо бъркам може да ме посъветвате

Мързи ви едно търсене да направите.

Трен. ден - имаш 2 варианта. Единия е сутрин на гладно и след тренировка. Втория е преди и след тренировка. Говорим ако си решил по 2 дози да взимаш. Ако са 3 вече е друго нещо.
Почивен ден - сутрин след ставане. След някое основно хранене в което има малко белтък.

FZ

17.09.07
09:17

казано от Deqn на 15.09.07, 20:05:

значи на етикета на начин на употреба пише че може да се пие  сутрин, преди и след тренировка.Смятам да го взимам половин час преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчен  и сутрин на гладно в нетренировъчен ден.Ако нещо бъркам може да ме посъветвате

За кой протеин на Оптимум става въпрос ?

DE

18.09.07
07:21

казано от BIG PICHAGA на 17.09.07, 09:17:

за 100% WHEY GOLD STANDART
Имам и още един въпрос .Сега понеже само сутрин мога да тренирам  като стана първо да закуса ли или без закуска да взема една доза протеин тренировка и пак протеин и чака тогава да ям

протеин, закуска, тренировка, протеин, душ ;)

FZ

18.09.07
09:11

казано от Deqn на 18.09.07, 07:21:

казано от BIG PICHAGA на 17.09.07, 09:17:

за 100% WHEY GOLD STANDART
Имам и още един въпрос .Сега понеже само сутрин мога да тренирам  като стана първо да закуса ли или без закуска да взема една доза протеин тренировка и пак протеин и чака тогава да ям

Първо протеина след това тренировка протеин и закуска.

19.09.07
14:32

Протеин, закуска, тренировка, протеин и после втора закуска - така правя аз, защото също тренирам сутрин.

WA

19.09.07
15:23

@MOHCTAPA,и аз съм на същия принцип ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1