15.09.07
20:05
значи на етикета на начин на употреба пише че може да се пие сутрин, преди и след тренировка.Смятам да го взимам половин час преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчен и сутрин на гладно в нетренировъчен ден.Ако нещо бъркам може да ме посъветвате
15.09.07
20:26
Мързи ви едно търсене да направите.
Трен. ден - имаш 2 варианта. Единия е сутрин на гладно и след тренировка. Втория е преди и след тренировка. Говорим ако си решил по 2 дози да взимаш. Ако са 3 вече е друго нещо.
Почивен ден - сутрин след ставане. След някое основно хранене в което има малко белтък.
17.09.07
09:17
казано от Deqn на 15.09.07, 20:05:
значи на етикета на начин на употреба пише че може да се пие сутрин, преди и след тренировка.Смятам да го взимам половин час преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчен и сутрин на гладно в нетренировъчен ден.Ако нещо бъркам може да ме посъветвате
За кой протеин на Оптимум става въпрос ?
18.09.07
07:21
казано от BIG PICHAGA на 17.09.07, 09:17:
За кой протеин на Оптимум става въпрос ?
за 100% WHEY GOLD STANDART
Имам и още един въпрос .Сега понеже само сутрин мога да тренирам като стана първо да закуса ли или без закуска да взема една доза протеин тренировка и пак протеин и чака тогава да ям
18.09.07
08:10
протеин, закуска, тренировка, протеин, душ ;)
18.09.07
09:11
казано от Deqn на 18.09.07, 07:21:
казано от BIG PICHAGA на 17.09.07, 09:17:
За кой протеин на Оптимум става въпрос ?за 100% WHEY GOLD STANDART
Имам и още един въпрос .Сега понеже само сутрин мога да тренирам като стана първо да закуса ли или без закуска да взема една доза протеин тренировка и пак протеин и чака тогава да ям
Първо протеина след това тренировка протеин и закуска.
Протеин, закуска, тренировка, протеин и после втора закуска - така правя аз, защото също тренирам сутрин.
19.09.07
15:23
@MOHCTAPA,и аз съм на същия принцип ;)