Помощ??!

15.09.07
23:08

кажете някви работи да зимам за да има по-голям ефект.Вече 6 мецеса ходя на зала обаче няма голям ефект а като гледам някои имат много по-голям ефект.Какво да зимам за да стане работата

15.09.07
23:58

Взимай ядене по 5-6 пъти на ден.

16.09.07
21:44

Еми нещо креатин или някви други добавки?!?!

16.09.07
22:15

Ефект няма да видиш и занапред, ако не научиш повече за трен. и храненето.

Becks1, сподели тренировъчната си програма и хранителен режим, с които “не напредваш” толкова, за да видим, дали няма първо някакви грешки при тях?

FZ

17.09.07
09:02

казано от Becks1 на 15.09.07, 23:08:

кажете някви работи да зимам за да има по-голям ефект.Вече 6 мецеса ходя на зала обаче няма голям ефект а като гледам някои имат много по-голям ефект.Какво да зимам за да стане работата

А ти какво си взимал до сега и как ?

17.09.07
12:47

Обикновено когато някой постави по този начин въпроса нищо добро не следва ...

FZ

17.09.07
14:24

казано от DRUMEV на 17.09.07, 12:47:

Защо ?  :)

17.09.07
14:52

казано от BIG PICHAGA на 17.09.07, 14:24:

казано от DRUMEV на 17.09.07, 12:47:

Защо ?  :)

Относно въпроса на Бекс Първи не към твоя...

17.09.07
15:42

Ееееее окуражете човека малко де, кви са тия постове  :) :) :)

Бекс1 6 месеца не са малко време, но не са и много. Ако не се храниш както трябва, не спиш по много или не тренираш редовно и правилно, няма да има голям напредък, но погледни от добрата страна на нещата- тялото ти свиква на натоварване и сега като започнеш на четеш статиите към изданието и постепенно откриеш някои грешки и пропуски към начина ти на трениране и хранене, като започнеш да правиш нещата както трябва и ще усетиш наистина големия напредък.
Може да си вземеш протеин, но по-добре вземи ориз, картофи и/или спагети + пилешко,яйца,мляко/млечни продукти и/или риба(скумрията е приемлив вариант), научи се да си ги приготвяш по здравословен начин(или накарай някой да ти ги сготви) и хапвай стабилно на често :)

KL

17.09.07
17:44

казано от No_WaY на 17.09.07, 15:42:

и хапвай стабилно на често :)

Или си искал да напишеш “на често”, или не знам какво си въобразяваш.

17.09.07
19:23

казано от Klimentii на 17.09.07, 17:44:

казано от No_WaY на 17.09.07, 15:42:

и хапвай стабилно на често :)

Или си искал да напишеш “на често”, или не знам какво си въобразяваш.

Ами аз това съм написал, не знам какво си прочел :) :) :)

KL

17.09.07
19:45

“не често” го прочетох и то няколко пъти. Извинявам се  :blank:

25.09.07
22:32

еми сега трябва ли нещо да зимам някви добавки и ако може да ми кажете някои хранителен режим

KL

26.09.07
08:38

Виж, има много такива теми. Сметни 2,2 - 2,5 х твойто тегло и това са нужните белтъчини на ден в грамове. После вземи някой чужд режим, намери в сайта таблицата с хр. състав и сметни колко приема човекът, от колко си го взел и махни или добави примерно 1 пЪржолка за твойто тегло. Постни тука хр. режим и тогава ще ти се помогне.

26.09.07
16:09

Бекс, вижда се че липсата на прословутия “ефект” те демотивира и ти търсиш решението във “вземането”. Не гледай какво става около теб и кой какво постига за 6 или там колкото са месеца. На някой е нужно повече на друг по-малко. Така е във всичко. Изясни си ясно целите заради ,които ходиш в залата или поне ги преразгледай(говоря за достижими такива), поразрови се малко в сайта и виж какво пише тук и там за тренировки, упражнения и хранене. Ако отиваш в залата с презумпцията че Гошо ще вдигне отново 120 на лег и че бицепса му е вече 44 а ти си все същия слабак, не очаквай нищо добро за себе си.  Ти си все още начинаещ и не е нужно да тренираш за постижения. Спорта има и друга страна в крайна сметка. Успех ти желая!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1