15.02.07
10:36
Не послъгва погледни го как изглежда на 70 години няма културист които да има неговата форма на тия години повечете даже дори не са и сред живите, отделно четете преди да пишете това и онова. Като се сетиш че за две години ръката му става от 36см на 51см и става Mr. Guadeloupe може да ти стане че не опира всичко до зоб, има състезатели каде не излизат от цикъл и немогат цял живот да я напраат тая ръка.
15.02.07
14:59
Не послъгва погледни го как изглежда на 70 години няма културист които да има неговата форма на тия години повечете даже дори не са и сред живите, отделно четете преди да пишете това и онова. Като се сетиш че за две години ръката му става от 36см на 51см и става Mr. Guadeloupe може да ти стане че не опира всичко до зоб, има състезатели каде не излизат от цикъл и немогат цял живот да я напраат тая ръка.
Говориш все едно си живял цял живот до него и си абсолютно убеден че всичко казано от него е истина ето как изглежда на 70:
http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret/sn712.jpg
15.02.07
15:02
еми защо да не е истина, не всичко е зоб в тоя спорт а и като погледнеш казва някои неща които звучат доста логично.
Наистина забележителен човек. Интересно ми е как 5 страници изписаха само, за да установят дали е това е той... :lol: . Явно бая са ги лъгали в този форум.
Виж Reji, хорат които взимат стероиди им личи...и Сердж е един от тях...
А не виждам нищо впечатляващо в това как изглежда на 70…
16.02.07
23:42
Обарках се тази снимка мисля че е на 65 http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret/sn110.jpg
Обарках се тази снимка мисля че е на 65 http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret/sn110.jpg
E от 1000 км му личи, че взима стероиди, извинявай... :roll:
18.02.07
01:07
На тия години не е взимал, когато е участвал на Олимпия е взимал и на мен ми е трудно да си помисла че е бил чист тогава въпреки че някои хора казват друго.
[quote author=“RejiMillar”]На тия години не е взимал, когато е участвал на Олимпия е взимал и на мен ми е трудно да си помисла че е бил чист тогава въпреки че някои хора казват друго.
Ти остави хората какво казват...
14.09.07
16:47
Нали някой тренираше по системата на Серж.Интересни са ми резултатите какви са (разбира се, ако има)?
14.09.07
16:49
Автора на темата. Пиши му ЛС ако искаш, но скоро не съм го виждал във форума.
Тая тема за Серж за пръв път я видях, аз лично му вярвам че не е взимал стероиди по тая система дето я тренира или развиваш фигура или умираш от изтощение, а ако е взимал и стероиди като я е правил щеше да бъде огромен както и да е това си е мое мнение, не ми харесва това че не се развива силата с неговата система само продължителност на тренировките с малки килограми, иначе респект към Серж за целия тоя труд който е вложил.
И на мен ми е любопитно какво мислят по-опитните за начина на тренриане на Серж.Доста е необичаен(за това което съм изчел) и ми стана интересно дали наистина би имало резултати при правилно хранене и трениране по неговия метод.Все пак има ралзични хора-някой искат тяло като на супермен а не да бият като него.. :)
Мисля че ще има ефект, трябва да я разуча по добре - но въобще тренировки с голям обем дават резултат като мускулна маса защото мускула дълго време е под напрежение - както казах не ми харесва че не се развива силата.