тренировката на Serge Nubret

Прескочи до:
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]И аз си, мисля че послъгва за това-онова.  :wink:

Не послъгва погледни го как изглежда на 70 години няма културист които да има неговата форма на тия години повечете даже дори не са и сред живите, отделно четете преди да пишете това и онова. Като се сетиш че за две години ръката му става от 36см на 51см и става Mr. Guadeloupe може да ти стане че не опира всичко до зоб, има състезатели каде не излизат от цикъл и немогат цял живот да я напраат тая ръка.

MO

15.02.07
14:59

[quote author=“RejiMillar”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]И аз си, мисля че послъгва за това-онова.  :wink:

Не послъгва погледни го как изглежда на 70 години няма културист които да има неговата форма на тия години повечете даже дори не са и сред живите, отделно четете преди да пишете това и онова. Като се сетиш че за две години ръката му става от 36см на 51см и става Mr. Guadeloupe може да ти стане че не опира всичко до зоб, има състезатели каде не излизат от цикъл и немогат цял живот да я напраат тая ръка.

Говориш все едно си живял цял живот до него и си абсолютно убеден че всичко казано от него е истина ето как изглежда на 70:
http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret/sn712.jpg

еми защо да не е истина, не всичко е зоб в тоя спорт а и като погледнеш казва някои неща които звучат доста логично.

15.02.07
18:47

Наистина забележителен човек. Интересно ми е как 5 страници изписаха само, за да установят дали е това е той... :lol: . Явно бая са ги лъгали в този форум.

16.02.07
21:15

[quote author=“RejiMillar”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]И аз си, мисля че послъгва за това-онова.  :wink:

Виж Reji, хорат които взимат стероиди им личи...и Сердж е един от тях...
А не виждам нищо впечатляващо в това как изглежда на 70…

[quote author=“DJПетко”][quote author=“RejiMillar”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]И аз си, мисля че послъгва за това-онова.  :wink:

Обарках се тази снимка мисля че е на 65 http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret/sn110.jpg

17.02.07
22:47

[quote author=“RejiMillar”][quote author=“DJПетко”][quote author=“RejiMillar”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]И аз си, мисля че послъгва за това-онова.  :wink:

Обарках се тази снимка мисля че е на 65 http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret/sn110.jpg

E от 1000 км му личи, че взима стероиди, извинявай... :roll:

На тия години не е взимал, когато е участвал на Олимпия е взимал и на мен ми е трудно да си помисла че е бил чист тогава въпреки че някои хора казват друго.

19.02.07
21:58

[quote author=“RejiMillar”]На тия години не е взимал, когато е участвал на Олимпия е взимал и на мен ми е трудно да си помисла че е бил чист тогава въпреки че някои хора казват друго.

Ти остави хората какво казват...

Нали някой тренираше по системата на Серж.Интересни са ми резултатите какви са (разбира се, ако има)?

Автора на темата. Пиши му ЛС ако искаш, но скоро не съм го виждал във форума.

14.09.07
19:36

Тая тема за Серж за пръв път я видях, аз лично му вярвам че не е взимал стероиди по тая система дето я тренира или развиваш фигура или умираш от изтощение, а ако е взимал и стероиди като я е правил щеше да бъде огромен както и да е това си е мое мнение, не ми харесва това че не се развива силата с неговата система само продължителност на тренировките с малки килограми, иначе респект към Серж за целия тоя труд който е вложил.

17.09.07
16:37

И на мен ми е любопитно какво мислят по-опитните за начина на тренриане на Серж.Доста е необичаен(за това което съм изчел) и ми стана интересно дали наистина би имало резултати при правилно хранене и трениране по неговия метод.Все пак има ралзични хора-някой искат тяло като на супермен а не да бият като него.. :)

17.09.07
20:07

Мисля че ще има ефект, трябва да я разуча по добре - но въобще тренировки с голям обем дават резултат като мускулна маса защото мускула дълго време е под напрежение - както казах не ми харесва че не се развива силата.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1