Кой вариант на програмата е по-добър?

KL

17.09.07
17:59

1.Гърди, бицепс, корем
2.Почивка.
3.Гръб,трицепс,задно рамо, трапец
4.Почивка
5.Пр. и ср. рамо, крака, корем, предмишница
6 и 7. Почивка

или

1.Гърди, бицепс, корем
2.Почивка
3.Пр. и ср. рамо, крака.
4.Почивка
5.Гръб, трицепс, задно рамо, предмишница, корем и трапец.

Това, което виждам като грешки и в двата:
1. Трицепсът се е напрегнал в ден 1 и може да не си почине достатъчно до ден 3.
2. В ден 5 се събират много упражнения( няма да е проблем за мускулите ми, но може би за нервната ми система).

Кажете мнения, а може и да ми напишете друг вариант, който според вас е по-добър от тези двата.

CO

17.09.07
18:20

Защо е задължително задното рамо да го правиш задължително с гърба ?

KL

17.09.07
18:23

Не е задължително, просто така ми идва в главата..

CO

17.09.07
18:26

мисля че първия вариант ще е по добре, обаче предмишницата я сложи в първия ден...а рамото си го прави с краката

KL

17.09.07
18:42

Предмишницата съм я правил с гърди и бицепс, но страшно много се натоварва. Понякога изведнъж се натоварва и все едно ме ръгат с нож в някоя от ръцете. В комбинация с бицепс не ми се струва много подходящо. Виж, може и да е само при мен, ама не ми се вярва да прехвърлям тежеста при бицепсовите упражнения на предмишницата. Друг вариант е, ако ми е слабост.

Първия.

CO

17.09.07
20:08

ми в такъв случай с трицепса, важното е кръвта докат е у ръцете да уцелиш мисля... а ако ти се натоварва мн като я тренираш с бицепса може да правиш по малко упражнения..но и с трицепса може мисля

иначе да прехвърляш кръвта от ръцете та на краката не мн удачно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1