19.09.07
09:28
значи тренирам си бицепса с по 3 упражнения, които разнообразявам, тренирам го в една тренировка с трицепса
и виждам че расте май бицепса но работата е там че само леко понараства и се изтегля и става по корав
по принцип като сгъна ръката и стисна бицепса нали би трябвало бицепса да стане на топче и т.н. а трицепса да не се личи , а то дори като стисна бицепса пак трицепса ми е огромен а бицепса почти нищожен
какво да направя с тоя проклет бицепс..
Темата беше редактирана от Cord на 19.09.07 09:34.
При някои хора бицепса е по дълъг при други е по къс, въпрос на генетика няма какво да се направи.
19.09.07
10:03
от това ли е ? на баща ми си му е перфентен и прекрасен, а ние с него сме еднакви като телосложение...той само дето е по як с 20-30 кила :)
19.09.07
10:03
и сега какво, да се примиря че цял живот като си стисна бицепса и да се показва трицепса ;)
Нищо нередно няма в това да ти седи издут отдолу трицепса при бицепсова поза!
19.09.07
18:10
да но все пак единственото което прави бицепса е да се изтегля отдолу и да закоравява не ми се струва че нараства особено,,расте дде но все пак малко
е той трицепса се издува твърде много та засенчва бицепса май ми расте мн трицепса
22.09.07
11:47
Може найстина генетично бицепса да ти е по-къс.А иначе трицепса си излиза той все пак заема 1/3 от ръката , по голям мускул е.Моя бицепс също не е от най дългите но според мен не е болка за умиране.А също е възможно и да ти изостава а трицепса принципно да ти се развива по-добре. Тренирай си както трябва то ще си покаже.
22.09.07
13:14
тренирам и ще видим, но трицепса наистина ми върви най добре, аз лично много му се радвам...само дето тая дългата глава е много добре оформена а тая най страничната дето образува онова дето е като U не става не излиза, как да я оправя?