Бицепс и перка?

RG

18.09.07
10:31

Здр имам два въпроса 1вия е такъф,зна4и аз тренирам от 5 месеца и долната част на бицепса ми се развива добре но горната неиска бихте ли ми казали как да натоварвам горната част на бицепса за да расте и тя?И втория ми въпрос е : правя упражненията за гръб както си трябва, но лявата перка ми е някакси не както трябва ли4и си 4е не е добре просто 4уствам я все едно е по надолу и по стегната и няма същия обем имам 4увството 4е тя дори нерасте като дясната какво да правя за да се изравнят??? надявам се да ми помогнете ;)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 21.09.07 07:46.

CO

18.09.07
17:00

гребане с дъмбел и едно дето прилича на трицепсовото разгъване на горен скрипец само че  се прави с изпъната ръка и дърпаш с перките и се прави с въже
прави това, ако се сети какво имам предвид и го прави с една ръка и

тея две упражнения требва да изравнят
и не слагай различни кила

19.09.07
11:07

Само ти го виждаш това за перката(убеден съм)не му мисли с времето ще се управи,само те удря на психика.

19.09.07
14:03

казано от RG на 18.09.07, 10:31:

Здр имам два въпроса 1вия е такъф,зна4и аз тренирам от 5 месеца и долната част на бицепса ми се развива добре но горната неиска бихте ли ми казали как да натоварвам горната част на бицепса за да расте и тя?И втория ми въпрос е : правя упражненията за гръб както си трябва, но лявата перка ми е някакси не както трябва ли4и си 4е не е добре просто 4уствам я все едно е по надолу и по стегната и няма същия обем имам 4увството 4е тя дори нерасте като дясната какво да правя за да се изравнят??? надявам се да ми помогнете ;)

Относно бицепса, доста дискутирана е темата за “горна и долна част”, защото биологично погледнато мускула е двуглав (външна и вътрешна)...но както и да е... за “горна и долна част” някой работят като правят упражнението “21”.

RG

19.09.07
14:25

относно перката може и да е така но мн хора са ми казвали,4е едната страна(лявата)е по изостанала спрямо другата
благодаря за отговорите ;) мн ми помогнахте :)

19.09.07
17:55

Упражнение 21 ?? Малко инфо моля :p

19.09.07
20:37

Ами това са 21 повторения на бицепсово сгъвне с крив лост от стоеж, като при първите седем сгъването е от изходно положение до към средата на движението, втората серия е от средата до най-горно положение и третата серия е пълната амплитуда на движението.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.09.07 21:11.

CO

19.09.07
20:49

седмица или серия
защо седмица а нее серия

19.09.07
21:12

казано от Cord на 19.09.07, 20:49:

седмица или серия
защо седмица а нее серия

...защото се случват грешки на пръстите  :coolsmile:

CO

20.09.07
20:41

седмица или серия ?

KL

20.09.07
21:30

Сери я бе!

21.09.07
21:27

21 е и много добро като цяло и за донацепване и изцеждане. Аз сега си го вкарах само, че правя скотово с дъмбел така и в моя случай правя с малко по-малко тежест 30.  по 10 без почивки, единствено едната ръка почива докато правя с другата.

и да прави това на скрипеца мн. е добро за перката.

Мнението беше редактирано от Radoslav_S на 21.09.07 21:28.

RG

22.09.07
20:59

мн мерси на всички за отговорите мн ми помогнахте :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1