Бицепс,Трицепс....

DI

19.09.07
16:07

Първо знам, че при всеки човек е различно,но все пак искам някакви мнения от по опитните....
Значи от 2 седмици права бицепс и трицепс в един ден.Първо почвам с упръжнение за трипепс, след това упръжнение за бицепс и така ги редувам като за трицепс права 4 упр., а за бицепс 3!
Е?

19.09.07
16:11

А въпроса какъв ти е ?

DI

19.09.07
19:33

казано от DiaVolLo на 19.09.07, 16:07:

Първо знам, че при всеки човек е различно,но все пак искам някакви мнения от по опитните....
Значи от 2 седмици права бицепс и трицепс в един ден.Първо почвам с упръжнение за трипепс, след това упръжнение за бицепс и така ги редувам като за трицепс права 4 упр., а за бицепс 3!
Е?

TB

19.09.07
20:05

На теб как ти се струва тази тренировка?
Добре ли се чувстваш от нея? Напомпваш ли се като хората?
Ако да - продължавай, защо искаш нечие мнение?
Написал си, че при всеки човек е различно... тогава защо очакваш някой да ти каже, че точно това е добре за теб? :)

Мнението беше редактирано от tbby на 19.09.07 20:07.

DI

19.09.07
20:25

Просто исках да знам дали няма да им навреда с тази тренировка!...иначе доста помпа!

19.09.07
20:33

Не, няма да им навредиш, ако изпълняваш правилно упражненията естествено! Иначе според мен 3 упражнения за трицепса са достатъчни.

21.09.07
21:31

Няма да навредиш даже аз доста време тренирах така и ефекта си беше добър.Така и ръката се развива като цяло по-равномерно.

DI

21.09.07
22:05

Ясно.Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1