Ще ме бъде ли !?

20.09.07
05:15

Добра ли е идеята ...... два дни тренировка два дни почивка. 1-ви ден гърди, рамо, корем  2-ри ден гръб, бицепс,трицепс.
Краката не ги тренирам. Тренирал сам една година футбол и от тогава са ми здрави краката и няма нужда да ги тренирам.

20.09.07
06:27

Принципно 2 дни тренировка, два дни почивка и после пак 2 тренировка е добре, но не и с твоето разпределение на мускулните групи. Първия ден може да си останат гърдите, рамото (но рамото може да отиде в ден 6) и корема, за втория прави гръб, след това почиваш 2 дни и на петия ден - бицепс трицепс, шести ден крака и рамо. От това, че си тренирал футбол, не си прави изводите, че имаш много мускул в краката, затова си ги включи в програмата.

20.09.07
07:06

казано от mastarpan на 20.09.07, 05:15:

Тренирал сам една година футбол и от тогава са ми здрави краката и няма нужда да ги тренирам.

С тази една година футбол някак си трудно би ме убедил, че са ти кой знае колко здрави краката... Това означава ли че след една година работа върху горната част на тялото още една нужда ще отпадне... Стегни се и си включи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО краката в програмата.

KL

20.09.07
07:52

казано от mastarpan на 20.09.07, 05:15:

Добра ли е идеята ...... два дни тренировка два дни почивка. 1-ви ден гърди, рамо, корем  2-ри ден гръб, бицепс,трицепс.
Краката не ги тренирам. Тренирал сам една година футбол и от тогава са ми здрави краката и няма нужда да ги тренирам.

Ами ако играя 1 година баскетбол, няма нужда да вдигам за ръце, гърди и гръб?

20.09.07
10:43

Имах в предвид че краката ми няма да бъдат изоставаща мускулна група ако не ги тренирам. Замислете се ако една година всяки понеделник бягате по 12-13 километра и през останалите дни имате занимания които също натоварт краката и освен това всеки вторник мач............е няма ли да пораснат краката?

S7

20.09.07
11:35

От много бягане може да ги изчистиш или поддържаш.. Съмнявам се да качиш много, не и само за 1 година.
През колко физически подготовки си минал?

Аз тренирам волейбол 5та година. Това са около 7-8 тренировъчни лагера и след лагерите продължение на физическата подготовка и определено краката ми не са големи,но са изчистени. Може би имат разлика от останалите мускулни групи, но не е много голяма.

20.09.07
17:00

казано от mastarpan на 20.09.07, 10:43:

Имах в предвид че краката ми няма да бъдат изоставаща мускулна група ако не ги тренирам. Замислете се ако една година всяки понеделник бягате по 12-13 километра и през останалите дни имате занимания които също натоварт краката и освен това всеки вторник мач............е няма ли да пораснат краката?

Няма! Не и в културистичния смисъл на думата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1