доста мазнини и доста мускули

TE

19.09.07
11:58

Здравейте.Искам да ви помоля да ми кажете как мога да сваля малко мазнини от корема(имам парвите 2 реда плочки) . Имам малко паласки и малко сланина по гардите.Попринцип имам доста мускули по тялото си ама от тая сланина не се забелязват!!! Имам и сланини по бедрата.Абе вобще ми трябва някаква диета и (спортувам плуване ходя 3 пати на седмица и плувам по около 2 км)ми трябва бягане или нещо от сорта..... Висок сам 177 и тежа 71 кг.Ако сваля малко кг ще стана перфектен...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.09.07 05:33.

19.09.07
13:43

Кардио сутрин нагладно или веднага след трениравка (силова, а не плуване) + диета.

С плуването релефен няма да станеш. Забележи, че спринтьорите например са по - релефни то плувците. Температурата на водата лъже организма и тои си пази мазнините. Виж тичането е друго нещо. Както каза колегата по - горе сутрин на гладо и си екстра. Ама в тия зимни месеци... съмнява ме да го правиш а и няма да бъде много полезно май. Така че един велоергометър ще ти свърши перфектна работа.

KL

19.09.07
21:29

казано от Jorku на 19.09.07, 19:37:

С плуването релефен няма да станеш. Забележи, че спринтьорите например са по - релефни то плувците. Температурата на водата лъже организма и тои си пази мазнините. Виж тичането е друго нещо. Както каза колегата по - горе сутрин на гладо и си екстра. Ама в тия зимни месеци... съмнява ме да го правиш а и няма да бъде много полезно май. Така че един велоергометър ще ти свърши перфектна работа.

Коя температура лъже тялото - ниската или високата? Плувците са доста релефни. Защо в дебелариумите има басейни?

Jorku е прав за температурата, но може би искаше да каже, че нямат тази сепарация, каквато имат спринтьорите. А защо в дебелариумите има басейни - уби ме с този въпрос. Асоциативно си казах “защото комплексите не са проектирани за дебелариуми по принцип”.

20.09.07
05:31

Ако водата е по-студена от Т въздуха и организма си пази мазнините за топлоизолация, и така техните мускОли (на плувците) не са много релефни. Но да не мизлиш че те не ходят да бягат ;) . В дебелариумите може да има басейни, но те ще са с висока Т!

KL

20.09.07
07:50

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 20.09.07, 05:31:

Ако водата е по-студена от Т въздуха и организма си пази мазнините за топлоизолация, и така техните мускОли (на плувците) не са много релефни. Но да не мизлиш че те не ходят да бягат ;) . В дебелариумите може да има басейни, но те ще са с висока Т!

1. Винаги можеш да отидеш да плуваш в такъв басейн - в “Спартак”, който очаквам всички да знаят има вътрешен басейн, олимпийскли, а до него и малко басейнче, в което има и имитации на колела, където отслабват дебелани(не е хубава гледка).
2. Бе то е ясно, че плувците ходят на тичат, на фитнес, на лостове... няма начин! Но не ми е ясно вие какви плувци гледате? Инвалиди или категория над 150кг? Плувците имат много релефни тела! Не говоря за релеф тип културист.

20.09.07
07:51

В дебелариумите не гонят сепарация на мускулите на клиентите :cheese: . Там целта е да свалиш колкото може повече кг, без оглед колко мускулна тъкан ще загубиш, за това им е все едно дали ще има басейн.

TE

20.09.07
13:10

Благодаря за саветите.Но аз да бягам...., ще мога само през месец щото още ходя на даскало...А през този месец в който не бягам(защтото почвам даскало в 7:30)каво да правя друго за премахване на мазнини..Моля дайте някакви савети.

20.09.07
13:39

Казаха ти хората-отиваш на фитнес-правиш си силовата тренировка и после 20 минути на велоергометъра ;) -така се топят мазнини.Другия вариант е да замениш плуването с някой по-натоварващ и “изпотяващ” спорт-като някякъв вид бойно изкуство примерно :) .

И има време за всичко-и аз ходя на даскало,уча си всичко,иам хубави оценки,но въпреки това не пропускам тренировка по фитнес,а сега почвам и Киокошин :) .Просто трябва да си разпределиш времето ;)

KL

20.09.07
18:48

Искам само да добавя нещо:
Преди доста време ядях само сандвичи и пържени картофи.. Та почнах здравословна храна (що годе по ъкъла ми) и почнах постоянно да играя футбол и баскетбол. Но не да стоя на гюме или само на защита - тичам постоянно, отдавам се. Ходил съм в близкото училище даже и сам да си ритам или да метам, като лудите, но свалих мазнините по корема. Със всички динамични спортове се отслабва, зависи как спортуваш, както зависи дали за 5 години стаж в бодибилдинга ще качиш 5 или 50 кг ;)

ае по-здрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1