Програмата ми ...

18.09.07
15:51

Ако може мнения и препоръки за програмата ми :)
1 ден: Гърди
- Изтласкване на щанга от лег 4 x 12
- Изтласкване на дъмбели от полулег - 4 x 10
- Флайс - 4 x 10

2 ден: Бицепс, Трицепс
първо започвам с трицепса :
- Изтласкване на щанга с тесех хват - 4 x 12
- Кик-бек 3 x 10
- Трицепсово сгъване на горен скрипец - 4 x 12
Бицепс :
- Концентрично сгъване 3 x 12
- Скотово сгъване - 4 x 8
- Бицепсово сгъване с щанга 4 x 10
3 ден: Почивка
4 ден: Гръб
- Придърпване на горен скрипец - 4 x 12
- Придърпване на долен скрипец - 4 x 12
- Чукчета - 3 x 10
- Трапецовидно повдигане на рамене - 3 x 12
5, 6, 7 ден почивка.
Тъй като тренирам от 2-3 месеца, чак сега ще включа рамото в програмата си, незнайно защо :P
А почивките са ми в повече, тъй като съчетавам фитнеса с тренировки по баскетбол. Очаквам критиките ви :)

CO

18.09.07
16:57

сложи кикбека последен за трицепс

и сложи гърба трети ден а бицепса и трицепса пети ден,защото с бицепса от втория ден няма как да направиш добре гърба четвъртия ден
и другото което е къде са ти краката и рамото ?

ПП. рамото не виждам къде ти е, дай да видим как ще го включиш..и другото което е краката ти къде са... и ако обичаш не казвай не ми трябват, не ги искам, трябва да ги тренираш и тях

и няма да е зле да сложиш тяга и набирания в гърба и да махнеш горния скрипец мисля

18.09.07
17:03

Крака наистина не ми трябват, тъй като тренирам баскет секи божи ден :) А рамото все още мисля как да го включа...

Като за теб става. Изказването ти за краката е много глупаво и няма да го коментирам. Кажи какво си измислил за рамото.

CO

18.09.07
17:33

абе приеми го на доверие, тренирай краката, тва е основната грешка на начинаещите...нема човек в тоя форум който да ти каже да не тренираш крака....и другото което е ако решиш да тренираш по твоята програма както си решил бутни го петъка заедно с краката

а най разумното е  понеделник гърди, среда гръб или евентуално гръб и задно, четвъртък рамо и КРАКА и петък бицепсо и трицепсо

и корема чат пат

18.09.07
21:04

казано от jackall на 18.09.07, 17:03:

Крака наистина не ми трябват, тъй като тренирам баскет секи божи ден :) А рамото все още мисля как да го включа...

Теб и ръце не ти трябва да ги тренираш, нали си ги миеш преди ядене?Така ги тренираш колкото и краката от баскета.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 18.09.07 21:05.

19.09.07
06:28

ами ръцете сигурно ги държиш в джобовете и чукаш главички :)  ....намери начин и време да тренираш и краката...

FZ

19.09.07
09:10

Аз мисля че ти трябват и то доста. :coolsmirk:

20.09.07
15:58

Като четох на всеки критиките стигнах до следната програма:
1 ден: Гърди
2 ден: Почивка
3 ден: Гръб
4 ден: Рамо и крака
рамо:
Разтваряне на ръце встрани - 3 x 10
Повдигане на ръце напред - 3 x 10
Раменни преси - 3 x 12
Чудя се дали да включа Арнолд пресите ...
крака:
Бедрено разгъване: 4 x 15
Мъртва тяга: 3 x 10
Клякане: Вярно ли е това, че ако клякам може да си намаля растежа?
Повдигане на пръсти от седеж: 3 x 20
5 ден: Бицепс и Трицепс
Кик-бека ми е на последно място

Мнението беше редактирано от jackall на 20.09.07 15:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1