20.09.07
19:45
здравейте искам да ви попитам,някой дали знае някаква каквато и да е тренировъчна програма за ектоморф или да ми даде линк към такава защото тук в саита намирам горе долу само такива каквито неми вършат работа.
ако някой знае да сподели :)
20.09.07
19:48
Как пък раздели програмите според вида тяло?
точно това се очудвам и аз как може да се каже коя програма за кои тип тяло е като прочета “тази програма не се препоръчва за ектоморфен тип тяло” то тогава коя се препоръчва???
немога да ги разбера тези неща
Мнението беше редактирано от RG на 20.09.07 20:02.
20.09.07
20:05
Въпроса е да не скапваш тялото на максимум защото и без това усвоява всичко прекалено бързо. Тренировката на ектоморфа трябва да е кратка, с повече основни упражнения и да е тежка. Сега ще кажеш ама защо да е тежка като не искаме да изцеждаме тялото? Ами първо защото щом е кратка като продължителност то тогава да е по - хард по интензивност. Също така трябва да накараш това тяло да “дръпне” напред.
20.09.07
20:10
ако си ектоморф и да тренираш и да не тренираш нищо нема да стане от теб загубен си,
тренирай за удоволствие и тва е
казано от Cord на 20.09.07, 20:10:
ако си ектоморф и да тренираш и да не тренираш нищо нема да стане от теб загубен си,
тренирай за удоволствие и тва е
Ахахаххахахаха айде стига де, не го отчайвай момчето всеки може да подобри телосложението си чрез силови тренировки няма значение какъв тип структура има.
20.09.07
20:36
баш така е как казваш, ентусиазирай го ти :Р
блъскай, брат, важното е да тренираш , няма да минат и 10 години и първите резултати ще са налице, а след 20 години може и да стигнеш 20 сантиметра ръка :)
20.09.07
21:28
Ти тъп ли си или си яко задръстен?
Ендоморфи, Ектоморфи и Мезоморфи.. да добавим и още един тип - хора, които още не са влезнали в залата, а вече се мислят за Арни и си позволяват обидно и пренебрежително отношение към другите.
Корд - сигурен ли си, че си абсолютен мезоморф. И дори и да е така, к’во от т’ва?
Мнението беше редактирано от 6th на 21.09.07 06:49.
21.09.07
07:19
Cord според мен е австралопитек, съдейки по умствения му капацитет :)
21.09.07
07:30
мне, просто имам по-друго чувство за хумор
и другото което е, не се мисля за Арни ни най-малко, просто се пошегувах, и никога не съм си позволявал пренебрежително и обидно отношение към другите, просто шега!?
21.09.07
08:17
казано от Jorku на 20.09.07, 20:05:
Въпроса е да не скапваш тялото на максимум защото и без това усвоява всичко прекалено бързо. Тренировката на ектоморфа трябва да е кратка, с повече основни упражнения и да е тежка. Сега ще кажеш ама защо да е тежка като не искаме да изцеждаме тялото? Ами първо защото щом е кратка като продължителност то тогава да е по - хард по интензивност. Също така трябва да накараш това тяло да “дръпне” напред.
Ама вие говорите така, все едно той за вас ъой е извънземно :) . Човек, яж яко даже и да не ти се яде-тъпчи се. Взимай бирена мая за апетит и може да качиш мм. естствено не яж кото ти падне... Избягвай кардио, защото ще се стопиш съвсем...