програма за начинаещ

19.09.07
14:22

аз съм на 15г 160см 52кг.

тренирах до скоро и като почнах даскало спрях и тренирах по тази програмка

понеделник-гарди,трицепс
вторник-бицепс
сряда-почивка
четвартак-граб
петак-рамо,теглич

спроред вас хубава ли е тая програма ако не ви харесва дайте свой идеи :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.09.07 09:03.

CO

19.09.07
18:01

крака нема

ПП.ззнам какво ще отговориш, не отгаваряй

Крака сложи. Премести бицепса при гърба.

FZ

20.09.07
09:02

Май и корем не тренираш. :coolsmirk:

20.09.07
09:47

Съветвам те да не се хвърляш направо в такива сплитове. Потренирай 1-2 месеца кръгови тренировки  - всички мускулни групи в една тренировка. за ГМГ по 2 упр. за всички други по 1 упр.; понеделник - сряда - пекък. Ще получиш много добри резултати, а чак след това си ги раздели мускулните групи.

21.09.07
13:20

не искам крака и корем :) само тея мусколи които сам писал

21.09.07
16:52

може ли да ми дадете програма(вашо мнение)и в програмата да няма крака и корем :) да има теглич,рамо,гръб,трицепс,бицепс,гарди :) аз само това искам да тренирам :) на 15години 52кг сам

21.09.07
18:39

казано от Gopeto92 на 21.09.07, 16:52:

може ли да ми дадете програма(вашо мнение)и в програмата да няма крака и корем :) да има теглич,рамо,гръб,трицепс,бицепс,гарди :) аз само това искам да тренирам :) на 15години 52кг сам

Защо по дяволите не искаш да  тренираш крака?Трябва да се тренират(ТРЯБВАТ ТИ КРАКАТА)ако ще клекове прави само.

21.09.07
22:07

Не искаш ама ако си се хванал трябва да ги тренираш.Те са най-важни!
Краката подпомагат развитието на цялостната мускулатура а корема отговаря за центара на тежестта и поема много при каквито и да е силови натоварвания. Стабилизира и кръста и въобще.
Също така за теб е добре да си направиш сплит примерно през ден за да имаш адекватно време за възстановяване.Помни че, растеш докато почиваш!Имай го като стимул ;)

ден 1 гърди , бицепс , трицепс, корем
ден почивка
ден 2 гръб, крака , рамо
ден почивка

прави по една серия 15 повторения на упражнение като правиш примерно по едно упражнение за всяка част (за големите мускули по една серия за всяка част на съответния мускул.)

Незнам дали вече не си претренирал и си се отказал но ако не пробвай така поне 2 месеца.

22.09.07
07:42

щте те послушам да тренирам 2-месеца и щте ти кажа ефекта ;) а мога ли малко да разместа програмата

22.09.07
11:35

Размести си я както ти е удобно и се пази от претрениране и травми не се хвърляй на мн. кила понеже щом сега почваш риска е по-голям. Наблегни на техниката и чистото изпълнение на упражненията.
Като посвикнеш след време вече може да преминеш към друг сплит и по-големи натоварвания, това ти е като за начало.

22.09.07
12:10

аз сам тренирам и преди мах на лежанка 50кг прая бицепс с гири 10кг и лост 15кг и граб с 35-40кг рамо с 5кг трицепс с 5кг до ся така сам тренирал с такива кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1