Крака - Помощ

SH

15.12.04
20:44

Моля ви кажете ми с коя мускулна група да комбинирам кракта ?

с гръб и гърди
с трапец ,рамо и предмишница
или с бицепс и трицепс

16.12.04
00:47

Абе наи добре е ако имаш много уреди в залата да си направиш една подробна тренировка за крака , ако ли  не можеш да вместиш някоя друга мускулна група за която не ти остава много време

16.12.04
19:35

[quote author=“ShoSho”]Моля ви кажете ми с коя мускулна група да комбинирам кракта ?

с гръб и гърди
с трапец ,рамо и предмишница
или с бицепс и трицепс

От поста ти виждам трапеца е свободен с него е най добре в твоя случай.С гърди и граб ще се скапеш щото са големи мускулни групи.Най добре е да са в оделен ден защото са голяма група

SH

16.12.04
20:10

ами какво мислиш за този вариант:

1Гърди,Рамо,Корем
3Гръб,Трапец.Корем
5Трицепс,Бицяпс,Крака,Корем

17.12.04
00:45

[quote author=“ShoSho”]ами какво мислиш за този вариант:

5Трицепс,Бицяпс,Крака,Корем

Мисля че третия ден като направи тая тренировка и няма да влезе в залата вече

SH

17.12.04
21:10

1Гърди,Рамо,Корем
3Гръб,Трапец.Корем
5Трицепс,Бицяпс,Корем

Ами помогнете моля каде да сложа краката ?

17.12.04
22:17

Ами по-добре е да ги тренираш в отделен ден(четвърти),ако не можеш можеш да опиташ това:
1гърди,бицепс,рамо(предно и средно)корем
2гръб,трицепс,задно рамо,трапец
3крака,корем

SH

18.12.04
00:54

ами аз държа бицепса и трицепса да са в един ден така че ще ги права в събота :)

18.12.04
01:07

Можеш да си направиш нов сплит,а ако не можеш влез в сайта и разгледай подходящ за теб
Успех

SH

18.12.04
15:18

ами аз исакм да си ми е същия сплит
не става ли да ги права в събота краката като не взимам нито протеин нито креатин тогава зашото не искам да дигам маса на краката само релеф ?

18.12.04
15:27

[quote author=“ShoSho”]ами аз исакм да си ми е същия сплит
не става ли да ги права в събота краката като не взимам нито протеин нито креатин тогава зашото не искам да дигам маса на краката само релеф ?

Ми става всичко по принцип Няма невъзможни неща

MI

20.12.04
00:41

Според мен наи добре е краката да си ги правиш сами и да има отделиш достатъчно време!не трябва да се пренебрегват защото не са малки а е и хубаво да си имаш здрави крака!Според мен сами трябва да се тренират!е може и някоя пресе да се направи след тожа което е хубаво да се прави след жсяка тренировка, но ако не ги правиш може да ги включиш със краката!това е !Успех!

20.12.04
00:48

Еми щом искаш да не растат можеш да ги тренираш за сила с по малко повторения до 5-6 така ще са тренирани няма да нарастнат особено но ще станат доста по силни.Аз правя такива работи в момента,защото и на мене са ми голями по принцип,а аз не обичам голямите крака

BA

22.12.04
18:50

по-дубре ги вмъкни в някой отделен ден щото с гърдите и гърба не можеш да ги комбинираш щот ще се скапеш .... абе отдели още един ден за в залата > Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1