15.12.04
20:44
Моля ви кажете ми с коя мускулна група да комбинирам кракта ?
с гръб и гърди
с трапец ,рамо и предмишница
или с бицепс и трицепс
Абе наи добре е ако имаш много уреди в залата да си направиш една подробна тренировка за крака , ако ли не можеш да вместиш някоя друга мускулна група за която не ти остава много време
[quote author=“ShoSho”]Моля ви кажете ми с коя мускулна група да комбинирам кракта ?
с гръб и гърди
с трапец ,рамо и предмишница
или с бицепс и трицепс
От поста ти виждам трапеца е свободен с него е най добре в твоя случай.С гърди и граб ще се скапеш щото са големи мускулни групи.Най добре е да са в оделен ден защото са голяма група
16.12.04
20:10
ами какво мислиш за този вариант:
1Гърди,Рамо,Корем
3Гръб,Трапец.Корем
5Трицепс,Бицяпс,Крака,Корем
[quote author=“ShoSho”]ами какво мислиш за този вариант:
5Трицепс,Бицяпс,Крака,Корем
Мисля че третия ден като направи тая тренировка и няма да влезе в залата вече
17.12.04
21:10
1Гърди,Рамо,Корем
3Гръб,Трапец.Корем
5Трицепс,Бицяпс,Корем
Ами помогнете моля каде да сложа краката ?
Ами по-добре е да ги тренираш в отделен ден(четвърти),ако не можеш можеш да опиташ това:
1гърди,бицепс,рамо(предно и средно)корем
2гръб,трицепс,задно рамо,трапец
3крака,корем
18.12.04
00:54
ами аз държа бицепса и трицепса да са в един ден така че ще ги права в събота :)
Можеш да си направиш нов сплит,а ако не можеш влез в сайта и разгледай подходящ за теб
Успех
18.12.04
15:18
ами аз исакм да си ми е същия сплит
не става ли да ги права в събота краката като не взимам нито протеин нито креатин тогава зашото не искам да дигам маса на краката само релеф ?
[quote author=“ShoSho”]ами аз исакм да си ми е същия сплит
не става ли да ги права в събота краката като не взимам нито протеин нито креатин тогава зашото не искам да дигам маса на краката само релеф ?
Ми става всичко по принцип Няма невъзможни неща
20.12.04
00:41
Според мен наи добре е краката да си ги правиш сами и да има отделиш достатъчно време!не трябва да се пренебрегват защото не са малки а е и хубаво да си имаш здрави крака!Според мен сами трябва да се тренират!е може и някоя пресе да се направи след тожа което е хубаво да се прави след жсяка тренировка, но ако не ги правиш може да ги включиш със краката!това е !Успех!
Еми щом искаш да не растат можеш да ги тренираш за сила с по малко повторения до 5-6 така ще са тренирани няма да нарастнат особено но ще станат доста по силни.Аз правя такива работи в момента,защото и на мене са ми голями по принцип,а аз не обичам голямите крака
22.12.04
18:50
по-дубре ги вмъкни в някой отделен ден щото с гърдите и гърба не можеш да ги комбинираш щот ще се скапеш .... абе отдели още един ден за в залата > Успех