Какво мислиш за тази тренировка?

23.09.07
11:43

Ще тренирам 2 дена,1 почивам и пак 2 дена тренировки,но се чудя как да ги разделя.
1 ден - гърди,предно и средно рамо.
2 ден - крака.
3 ден - почивка.
4 ден - ръце.
5 ден - гръб,трапец,задно рамо.
Какво мислите за подребата също?Въобще с какво се съобразявате вие?Как бихте ги подредите дали например гърди-крака както аз или гърди-гръб?Мерси на всеки предварително.

Темата беше редактирана от goosebumps на 23.09.07 12:52.

KL

23.09.07
12:11

По-скоро второто. А защо два пъти имаш задно рамо вместо 1 средно и 1 задно?

23.09.07
12:54

Объркал съм го..;оЗначи вторият вариант е по-добър и на мен тъй ми се вижда,но не знам защо..

23.09.07
16:34

1 ден - гърди.
2 ден - ръце.
3 ден - почивка.
4 ден - гръб
5 ден - рамо,крака
Така предлагам аз

CO

23.09.07
16:38

ръцете последни рамото по далеко от гърдите!

23.09.07
16:45

казано от Cord на 23.09.07, 16:38:

ръцете последни рамото по далеко от гърдите!

Към този съвет колкото и да не ми се иска се присъединявам и аз - ок. 3 месеца ги тренирам в един ден - първо гърдите и после донапомпвах рамото, но нещо почнах да скърцам и прещраквам с едното рамо придружено с едно гадно чувство на дискомфорт. В момента рамото почива и не е с гърдите и вече се чувствам нормално.

24.09.07
04:20

Благодаря много за ценните съвети!Прави сте почти при всички управнения за гърди се натоварва рамото и ще се претренирва и контузии са възможни.Спирам се на този вариант.
1 ден - гърди.
2 ден - гръб,трапец,задно рамо.
3 ден - почивка.
4 ден - ръце.
5 ден - крака,предно и средно рамо.
Ръцете не ги сложих последни,защото излизам от нощна смяна сутринта и спа няколко часа през деня и не съм така свеж.Краката изискват повече усилия и затова ги сложих 5 ден.Но смятам,че пак с 1 ден почивка и след това гърди няма да е проблем за рамото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1