Програма след втори месец

23.09.07
14:19

Здравейте на всички.Тренирам от 2 месеца с тази програма :
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка                                                       
седми ден - почивка                                                       

Програма за първи ден
повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8                          
повдигане на дъмбели от лег в страни - 4 серии по 8
вдигане на дъмбели от лег над гърди -4 серии по 8                                                                                                                           пек-дек - 4 серии по 10 повторения 

Програма за втори ден
Скрипец зад гърди
Скрипец пред гърди
Хоризонтален скрипец
С гири дърпане нагоре

Програма за четвърти ден
с лост пред гърди             
крив лост до гърди
раменна преса пред гърди - 4 серии по 8 повторения                   
разтваряне с дъмбели встрани - 3 серии по 8 повторения 
трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 10 повторения 

Програма за пети ден
повдигане на щанга от лег в тесен хват - 3 серии по 8 повторения       
френска преса - 3 серии по 8 повторения                                 
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 8 повторения 
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
концентрично сгъване - 3 серии по 8 повторения
И имам добри резултати с нея.Обаче чувствам вече че трябва да я сменя тарсих из форума но ненамерих ако някой може да каже с какво мога да продалжа но искам да си тренирам всеки муску отделно в смисал не гърди бицепс -гръб трицепс а всичко отделно .Увеличих сериите но просто нямам никаква умора вече на кратко”ИЗ4Ерпах я” Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:52.

23.09.07
15:44

Програмата ти е добра. Единствено можеш да размениш ръцете и рамото. Щом казваш, че не усещаш вече напрежение, размени някои упражения и добави за трицепс “кик-бек”. Ще видиш как от това упражнение значително ще ти порасне ръката. За гръб махни “дърпане на горен скрипец пред гърди” и добави “набирания” и “гребане с щанга”. Това от мен... ако някой друг се сети нека да добави.

П.С.: Краката нещо не видях къде са ти ??? Те са също много важна част от тренировката.

Мнението беше редактирано от Renovaccio на 23.09.07 15:47.

23.09.07
20:03

Мерси за отговора.Иска6 да каже6 да правя ръце и следващия ден рамо аз ги правя обратно защото тренировката за ръце ми е най напрегваща и после сам труп и 2 дена почивка но щом казваш ша го пробвам там няма къде да се набирам а чукчета да ще ги правя и как да изглежда гърба:1 чукчета 2скрипец зад гърби 3 хоризонтален скрипец и 4 тото ясно така ли

24.09.07
16:42

Значи тренирай по следния начин:

първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
четвърти ден - ръце, корем
пети ден - рамо, крака, трапец
шести ден - почивка
седми ден - почивка

Не забравяй и краката, много са важни !

24.09.07
17:11

Нали не се барка че няма да включвам корем за6тото не сам много с КИЛОГРАМИТЕ 190-77 кила и неща да отслабна още то ша стане най вероятно с тях програмата добре ама самите упражения незнам как да ги подредя ина4е знам какво искам ново:скотово згъване от седеж 21 чукчета мъртва тяга кик бек и друго не се сещам ся  но незнам как да ги подредя

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1