26.09.07
11:35
Здравейте, в момента се опитвам да си изготвя хранителен режим и смятам да се храня на 2 часа. До тук добре, но срещтам затруднение понеже работя в офис и не върви да си похапвам толкова на често.Солетки и бисквитки да, но филе, салата или яйца е малко трудно. И понеже едва ли съм единствената искам да ви попитам вие как си решавате този проблем. Даже се замислям да се крия в тоалетната :-) , но нали пак трябва да си извадя манджата от чантата и пак не става. Дайте идея.
Ами алтернативите са няколко. 1 - Храна от вкъщи в пластмасови контейнери. Не би трябвало да е проблем за околните, каква е разликата например от това да ядеш китайско в картонените или пластмасови кутии в които се продава? 2. Сандвичи от вкъщи с подходящ хляб и плънка според целите ти. Като се увият в домакинско фолио едва ли ще ти създадат неудобство. 3. Протеинови шейкове или пасирана храна, която да става за пиене. 4. Ядки. :)
Мнението беше редактирано от vlade на 26.09.07 11:56.
Аз лично имам 4 хранения по време на работа. Два шейка и два пъти пилешко с ориз. Няма какво толкова да се притесняваш стига да имаш време не виждам къде е проблема.