Как се храните на работното си място?

26.09.07
11:35

Здравейте, в момента се опитвам да  си изготвя хранителен режим и смятам да се храня на 2 часа. До тук добре, но срещтам затруднение понеже  работя в офис и не върви да си похапвам толкова на често.Солетки и бисквитки да, но филе, салата или яйца е малко трудно. И понеже едва ли съм единствената  искам да ви попитам вие как  си решавате този проблем. Даже се замислям да се крия в тоалетната :-) , но нали пак трябва да си извадя манджата от чантата  и пак не става. Дайте идея.

26.09.07
11:53

Ами алтернативите са няколко. 1 - Храна от вкъщи в пластмасови контейнери. Не би трябвало да е проблем за околните, каква е разликата например от това да ядеш китайско в картонените или пластмасови кутии в които се продава? 2. Сандвичи от вкъщи с подходящ хляб и плънка според целите ти. Като се увият в домакинско фолио едва ли ще ти създадат неудобство. 3. Протеинови шейкове или пасирана храна, която да става за пиене.  4. Ядки. :)

Мнението беше редактирано от vlade на 26.09.07 11:56.

26.09.07
12:34

Аз лично имам 4 хранения по време на работа. Два шейка и два пъти пилешко с ориз. Няма какво толкова да се притесняваш стига да имаш време не виждам къде е проблема.

26.09.07
19:43

Аз също се храня 3 пъти на работа. Преди обяд сандвичи с пуешко и обезмаслено сирене и едно кисело мляко, на обяд пиле + ориз (картофи, спагети),  и трето ядене протеинов шейк с оризовки или корни

Има ли желание има и начин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1