Размисли относно тренировка за трицепс

28.09.07
20:06

Така ..днес като се гледах в залата реших, че трицепса ми напоследък хич го няма..или иначе казано време е за промяна..до сега тренирах така:
1.Лег тесен хват
2.Френско
3.Горен скрипец
Сега искам да наблегна малко на дългата глава и страничната глава...Колебая се между няколко варианта..
Първа програма
1.Френско легнал
2.Френско с дъмбел
3.Скрипец

Втора програма
1.Френско легнал
2.Кофички на пейка
3.Скрипец

Трета програма
1.Кофички
2.Френко прав
3.Кикбек

Четвърта програма
1.Бутане
2.Френско прав
3.Кикбек

Целта ми е да натоваря тази част, която се намира най-близко до рамото.. тъй като тя много ми куца и изгледа, че имам трицепс единствено долу ниско до лакътя, а нагоре е много зле ..

29.09.07
11:00

Незнам как си постигнал този ефект, аз точно с лег тесен хват, френско и горен скрипец тренирам и трицепса расте супер бързо,  даже аз му се чудя...

Прави всеки път различна тренировка. Всеки път различни упражнения. Гледай винаги да имаш френско като второ в някой от вариантите му. Като е от лег препоръчвам с прав лост и от обратен наклон. Точно тази част която ти трябва да я напомпаш ще се пръсне при правилно изпълнение гарантирам.

казано от Bo0mer на 29.09.07, 11:00:

Незнам как си постигнал този ефект, аз точно с лег тесен хват, френско и горен скрипец тренирам и трицепса расте супер бързо,  даже аз му се чудя...

Всеки е различен. Ако имаше еднаква методика за всички щеше всички да сме много яки и да изглеждаме по един и същи начин. На теб може трицепса да ти върви, но раменете да изостават(просто пример), а на него трицепса да му изостава винаги, но пък гърдите и раменете да са му на високо ниво.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 29.09.07 11:09.

29.09.07
19:35

Незнам имам някакво странно разположение на трицепса, може би е генетична заложба.

29.09.07
20:35

Лично аз съм голям фен на кик-бека. Френско, кик-бек, скрипец при мен работи успешно.

KL

29.09.07
20:51

Направих всяко от упражненията, за да видя наистина кое как натоварва тази част и кик-бекът заедно с френското от обратен наклон(което каза Жорку) бият другите.

29.09.07
21:16

казано от Jorku на 29.09.07, 11:07:

Прави всеки път различна тренировка. Всеки път различни упражнения. Гледай винаги да имаш френско като второ в някой от вариантите му. Като е от лег препоръчвам с прав лост и от обратен наклон. Точно тази част която ти трябва да я напомпаш ще се пръсне при правилно изпълнение гарантирам.

казано от Bo0mer на 29.09.07, 11:00:

Всеки е различен. Ако имаше еднаква методика за всички щеше всички да сме много яки и да изглеждаме по един и същи начин. На теб може трицепса да ти върви, но раменете да изостават(просто пример), а на него трицепса да му изостава винаги, но пък гърдите и раменете да са му на високо ниво.

Френско от обратен наклон..имаш предвид на долен лег ?А какво ще кажеш за френско с дъмбел и френско прав?

Мнението беше редактирано от RedWalker на 29.09.07 21:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1