Правилна ли ми е програмата?

16.12.04
21:08

Значи тренирам всеки ден в домашни условия и в залата в нас тренирам с щанга 15 кг и думбели 6 кг
Програмата ми е
Понеделник в залата за всичко най-вече гърди и гръб
Вторник в нас за бицепс трицепс гърди и предмишница
сряда в нас за бицепс рамена гърди и гръб
четвъртък в нас за бицепс трицепс гърди и предмишница
петък в залата пак за всичко най-вече гърди и гръб
събота в нас за бицепс рамена гърди и гръб
неделя в нас за бицепс трицепс гърди и гръб

за бицепс тренирам бицепсово згаване с щангата  5 серии по 10 повторения и бицепсово згаване с думбел за лява ръка по  5 серии по 10 повторения

за трицепс тренирам френска преса 5 серии по 10 и по 5 серии по 10 с думбел за лява ръка разгъване на думбел с една ръка

за гърди тренирам изтласкване на щанга 5 серии по 20 пъти

за предмишница згаване на думбел 5 серии по 10 пъти

за корем коремни преси 5 серии по 10 пъти

за гръб гребане с щанга 5 серии по 10 пъти

за рамене повдигане на щанга пред и зад гръб по 5 серии по 10 повторения
Моля пишете на кирилица! Направен е механичен превод на темата ви.
По-здрави
Емил

17.12.04
10:30

С оглед на особеностите на тренировъчния режим (комбинация между зала и домашни тренировки), смятам, че основния проблем е в прекалено честото трениране на някои мускулни групи. Независимо лека или тежка е била дадена тренировка, все пак на мускула му трябва време да се възстанови.
Поздрави!

17.12.04
17:24

Говориш за бицепс, гърди и гръб ли???

преведено от мен!
Другия път ползвай кирилица!
head_hunter

17.12.04
18:13

Принципно за всичко говоря, но конкретно, да! Зависи и от целите, които преследва човек, но със системното претрениране на дадени мускули не се сещам какви цели може да се постигнат.
Поздрави!

17.12.04
19:20

ИНТЕРЕСУВАМЕ правтилна ли ми е програмата и ако не е някакво предлолежение за промяна!!!!

17.12.04
20:42

НЕ Е ПРАВИЛНА та ти тренираш една мускулна група по 4 пъти и то в последоватерни дни (така и така си почнал прави ги 7 пъти седмично-МАЙТАП) влез в сайта и си избери програма съобразно твойте възможности
за 120 път пиша това

В Културизма правилото колкото повече по добре НЕ ВАЖИ
Първо прочетете после тренирайте

17.12.04
20:54

Ае нека да си тренират хората и сами в процеса да си коригират тренировката. Разбирасе ,че съвета е важен ,но за всеки си е инидивидоално и по голям учител от опита няма.
по-здрави

17.12.04
20:59

[quote author=“emil_mlo”]Ае нека да си тренират хората и сами в процеса да си коригират тренировката. Разбирасе ,че съвета е важен ,но за всеки си е инидивидоално и по голям учител от опита няма.
по-здрави

Но все пак 4 пъти седмично на големите мускулни групи съгласи се че не е много а убийствено

17.12.04
21:14

Апсолютно ! Трябва си и теория няма начин за това и пишем във форума съгласен съм !
по-здрави и успех

18.12.04
01:04

[quote author=“emil_mlo”]Апсолютно ! Трябва си и теория няма начин за това и пишем във форума съгласен съм !
по-здрави и успех

Само да имаше и кой да чете.и да внимава

18.12.04
16:19

А така програмата ми добра ли е???

Понеделник в залата за гърди,гръб,крака и корем

Сряда в нас за бицепс,рамена,трицепс и корем

Петък в залата за гърди,гръб,трапец и корем

Неделя в нас за бицепс,трицепс,предмишница и корем

Тренирам в нас с щанга 15 кг и думбели 6 кг и тренирам:

за бицепс тренирам бицепсово згаване с щангата 5 серии по 10 повторения и бицепсово згаване с думбел за лява ръка по 5 серии по 10 повторения

за трицепс тренирам френска преса 5 серии по 10 и по 5 серии по 10 с думбел за лява ръка разгъване на думбел с една ръка

за предмишница згаване на думбел 5 серии по 10 пъти за дясна ръка,а за лява ръка 5 серии по 20 пъти

за рамене повдигане на щанга пред и зад гръб по 5 серии по 10 повторения

Информация за мен:
Аз сам на 15 г. и съм висок 178 и тежа 66 килограма и изкам да налея малко маса и да направя релеф!!!

18.12.04
16:59

Аз лично не бих я правил но ако се чувстваш добре и след месец забележиш резултати продължавай докато работи за теб.

18.12.04
17:10

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз лично не бих я правил но ако се чувстваш добре и след месец забележиш резултати продължавай докато работи за теб.

Защо???Даи някакво предложение за подобрение!!!

А иначе бицепс и трицепс да се тренират в един ден,а в друг груб и корем добре ли е???

19.12.04
01:42

[quote author=“SMURFcho”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз лично не бих я правил но ако се чувстваш добре и след месец забележиш резултати продължавай докато работи за теб.

Защо???Даи някакво предложение за подобрение!!!

А иначе бицепс и трицепс да се тренират в един ден,а в друг груб и корем добре ли е???

Мисля че не е добре толкова мускулни групи в един ден да тренираш, не можеш да подържаш висока интензивност.Що не пробваш така:

1.Гърди,Бицепс по 3 упр. в 3 серии
2.Рамене Корем
3.Почивка
4.Гръб, Трицепс 3 упр. в 3 серии
5.Крака Корем 3-4 за крака
6.Почивка
7.Като 1 ден и т.н

Сплита е неритмичен (по дни) и е в основата на два дни тренировка 1 почивка за да имаш време да се въстановиш добре прави го 3 месеца после ми кажи какъв е резултата и ще драснем нова (яж добре)
Успех

21.12.04
21:41

1.Гърди,Бицепс и Корем
2.Рамене,Трапец и Корем
3.Почивка
4.Гръб, Трицепс и Корем
5.Крака,Предмишница и Корем 
6.Почивка
7.Като 1 ден и т.н
А в почивката да тренирам за лява ръка Бицепс,Трицепс и Предмишница

Така добре ли е или без тренировката за лява ръка???

А и изкам програмата,ако може да съчетава релеф и маса!!!

BA

22.12.04
18:29

братлеее ти не си у ред бе :) хаха бате секи ден за гурди нещо нещо не ми харесва . Мисля че се пак требва да си почийнат малко и те хехе :) ти ко си тръгнал да ставаш - масивен с мускули или некъв жив 50кг мускул хахаха :) бате по добре поразрови се във форума и зачети ко са писали хората щот аз ако тренирах по тая програма щех да умрем  :D :D :D :D :D а и между другото от колко време трениреаш пич :)

22.12.04
18:32

Ми добре е последния вариант, обаче без тази тренировка в почивката. Или ако я правиш, много внимателно се наблюдавай дали ефекта не е обратен. Иначе става :wink:

22.12.04
19:13

И на мен ми харесва много повече от първата “скоросмъртница” както каза Мартин не прави  това пак ще претовариш излишно

А в почивката да тренирам за лява ръка Бицепс,Трицепс и Предмишница

22.12.04
23:34

Благодаря на всички,които ми дадоха съвет и наи-вече на djgorgio-ASTOR които помогна наи-много!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1