05.10.07
09:51
Трицепса примерно...върви ми той най добре от всичко и се влюбих в трицепса си и искам още по добре да потръгне... е ?
(другото което е и на перките искам да наблегна и на рамото,късия ми бицепс съм се примирил че ще си е винаги грозен..гърдите нормални са...)
Като почнах да тренирам,тренирах 4 месеца,само гърди и бицепс...и мога да ти кажа,че от както почнах да правя всички мусколни групи,за 1 месец развих повече гърдите и бицепса,отколкото за тези 4 месеца!!!Мисълта ми е,че това наблягане на една мусколна група не е хубаво :)
05.10.07
11:30
наблягането е тренировъчен метод някакъв какъвто не го знам, бъди сигурен че не съм решил да не тренирам всичко :) аз ще со продължа с всичкото
просто знам че могат да се нагодят така нещата че да се наблегне на нещо от всичкото
Щом трицепса ти върви, радвай се, а недей набляга на него, защото в един момент ще стане грозно и несъразмерно. Наблягай си на изоставащите мускули - бицепса ти примерно.
05.10.07
14:58
а как
а на перките как да наблегна примерно?
ии...тая глава на трицепса която по принцип и на нетрениран човек се очертава как се казва,коя е, имам предвид тази кяото е най близо до бицепса от външната страна е тя ми върви супер, до лакътя цялата се е очертала, та ме интересува как да очертая тази която е до нея и да образуват подкова...как се казва тая с която ще образуват подкова ?
бтв на предишната снимка беше по мазен - браво, станал си пичага
Трицепса е триглав мускул - ето ти ги имената с илюстрациите—> http://www.exrx.net/Muscles/TricepsBrachii.html
Що се отнася до предишната снимка - тя беше в период на покачване на маса и нормално бях по-мазен. Тая година ще гледам да качвам колкото се може по-чисто.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.10.07 15:21.