05.10.07
15:45
Здравейте,може ли да ми кажете упражнения с акцент върху вътрешната част на гърдите.Мерси предварително :):)
05.10.07
16:14
Бутане на дъмбели с въртене
05.10.07
18:29
.
Мнението беше редактирано от бромбромбром на 07.05.15 20:01.
За гърди аз правя:
1.Лежанка 4х8
2.Бутане на дъмбел от полулег 4х8
3.Пек – Дек 4х8
4.Кръстосан скрипец 3х8
П.п на лежанката можеш да правиш повечко серий да кажем по още 1-2 серии на другите видове лежанки.
казано от Denisalv на 05.10.07, 15:45:
Здравейте,може ли да ми кажете упражнения с акцент върху вътрешната част на гърдите.Мерси предварително :):)
Истината е в лежанка с хват тесен колкото е разтоянието между раменете ти, но не пускай лактите до тялото а настрани.
Може да пробваш флайс на равен лег през скрипец ..
@Alkorin
Правил ли си такъв вид лег и как е ефекта от него?
05.10.07
20:53
.
пичове гледам,4е проблема е гърдите..искам да ви попитам как мога да ги отсеча мн от долу?щото бях спрял сега за 4 мес и съм се нацепул леко малку се вижда но ако не почна да тренирам ще се нацепя.. ;(
RedWalker не съм ги правил аз лично, но знам че така се развива вътрешната част най - добре.
Pocky отдолу се оформят с кофички.
ми бате правя кофи но става бавно.. искам поне още 1 опражнение да правя но да е мн ефикасно?
Еми само кофичките са много ефикасни в твоя случай, но като второ можеш да вкараш кросоувър като кръстосваш долу ръцете.
Дърпаш на скрипеца горните макари, така че движението е отгоре - надолу и долу вече ръцете ги кръстосваш в пикова контракция.
е добре де кое да махна ?
1.Полулег с щанга
2.Лег с щанга
3.Полулег с дъмбели
4.Кофички
и ако сложа за вътрешна част ,която ми е нужна доста ми куцат там гърдите ,стават 5 упражнения :]
и още нещо как се изпълнява това упражнение “Бутане на дъмбели с въртене”
Мнението беше редактирано от Ivan. на 06.10.07 13:34.
06.10.07
13:59
.
06.10.07
16:41
къде не видя помощ ? лег тесен хват лакти настрани, кросоувър ма той май за оформяне повече..
правя си свободни съчинения но според скромните ми познания ако правиш кофи с по тесна успоредка и лактите пак са настрани и си се наклонил ще хванеш вътрешните гърди, можеш и лицеви опори с тесен хват и лактите пак настрани абе много са