Моля помогнете!

Темата е заключена.

05.10.07
10:15

Здравейте,
Като за начало аз съм на 19години 1.7о/58 кг. От отдавна се мъча да кача килограми, но нищо не става. Ако кача ще са 1-2 кг и след това пак ги свалям. Моля за съвет как да кача повече килограми без да ги сваля. Предложиха ми да пия Гейнер. Вие какво мислите и какво бихте ме посъветвали?

Темата беше редактирана от ASTOR на 06.10.07 20:14.

Прочети всичко в раздел хранене на сайта. Транирай. След това, ако няма резултати след няколко месеца, питай.

05.10.07
16:54

Мерси много,някой друг?

TB

05.10.07
19:06

Какво друг?
Той човека ти каза :)
Ядене му е майката!
И четене.

05.10.07
19:49

Проблема е че аз не ям не обичам да ям ,един път на ден ми е достатъчно и немога във никакъв слъчай да ям по 6 пъти на ден :(,няма ли начин да се яде по малко и да се вземат някакви протейни и други и да кача пак някой друго килце ?

Въпрос извън темата,какво ще се случи на човек който се тъпче с креатини,протеини и куп други неща а не прави нищо?

Мнението беше редактирано от VeToTo на 05.10.07 19:52.

05.10.07
20:07

казано от VeToTo на 05.10.07, 19:49:

Проблема е че аз не ям не обичам да ям ,един път на ден ми е достатъчно и немога във никакъв слъчай да ям по 6 пъти на ден :(,няма ли начин да се яде по малко и да се вземат някакви протейни и други и да кача пак някой друго килце ?

Въпрос извън темата,какво ще се случи на човек който се тъпче с креатини,протеини и куп други неща а не прави нищо?

Без да ядеш .. нищо.Нали знаеш че никой не може да ти помогне,ако не си помогнеш сам :/

05.10.07
20:16

Ще се мъча май  няма как трябва да се трупат килограмите  :long:

05.10.07
20:29

казано от VeToTo на 05.10.07, 19:49:

Проблема е че аз не ям не обичам да ям ,един път на ден ми е достатъчно и немога във никакъв слъчай да ям по 6 пъти на ден

ЕДИН ПЪТ НА ДЕН  :bug:
Аве един средно-статистически нетрениращ човек се храни средно по 3 пъти на ден, а ти искаш да качиш килограми само с 1-2 яденета на ден. Аз имам 2 храненета до 9:30 сутринта само и ми е адски зор да качвам кг. Не искам да те обезкуражавам ама ако не тренираш и не се храниш, няма да качиш килограми.
Гейнерите и протеините ще ти помогнат, но го приеми като побутване по рамото... както казаха и другите, храната му е цаката!

05.10.07
20:42

Значи начина е с по 5 - 6 хранения на ден и мъртва тяга и клякания с колкото можеш повече килограми.

06.10.07
07:32

#Alkorin А какво ще ми препоръчаш да има във тези хранения и кое кога?А и аз ходя на училище да го имаш в предвид.

06.10.07
08:14

Приятел, ще бъдя кратък, но се опитай да помислиш върху това което ти казвам и да предприемеш нещо. Резултат ще има.

1/ Не ти се ядяло. Ами възможно е при положение, че:
-ядеш нередовно /Яж всеки ден сутрин обед вечер в 1 и същ час/
-тренираш несериозно/Това го предполагам, защото не може човек да тренира и да не е гладен. Ако това все пак е така, ходи на лекар и по-конкретно ендокринолог. Явно има сериозен проблем./

2/ Направи си една базова програма за трениране, било то на открито или в зала за 3-те основни групи. Изчети информацията от разделите за тази цел.

3/ Явно нищо не знаеш по въпроса за човешката физика /какво представява и как може да се развива и поддържа с хранене и тренировки/ за това ще трябва доста да се потрудиш, по-точно да прочетеш. Чети информацията в сайта. Ако те мързи ще си стоиш хърбав.

Успех и след като положиш усилие да научиш това онова, питай пак с конкретни въпроси. За сведение, има хора в този форум, които са тръгнали от горе долу твоето положение.

06.10.07
20:00

#tpd мерси много :)

06.10.07
20:14

Хайде сега в съответния раздел да продължиш с дискусията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1