Разтваряне на пек-дек машина - Замяна ?

06.10.07
22:19

Разтваряне на пек-дек машина , с какво да заменя това упражнение, защото там където ходя няма такъв уред .

Ако имаш предвид за гърди трябва да е събиране на пек - дек машина. Така както си го написал е за рамо.
Ако питаш за гърди - флайс.
Ако питаш за задно рамо - разтваряне от полулег(по корем).

CO

07.10.07
06:45

има адски голяма разлика между ПЕК-ДЕК и ПЕК-БЕК,

при ПЕК-ДЕКа е затваряне :)

07.10.07
08:04

казано от Jorku на 06.10.07, 22:28:

Ако имаш предвид за гърди трябва да е събиране на пек - дек машина. Така както си го написал е за рамо.

Един въпрос само - водят пек-дек, че натоварва вътрешната част на гърдите, а флайса външната?

CO

07.10.07
08:19

така да :)

07.10.07
09:43

казано от RedWalker на 07.10.07, 08:04:

казано от Jorku на 06.10.07, 22:28:

Един въпрос само - водят пек-дек, че натоварва вътрешната част на гърдите, а флайса външната?

При мен флайса също товари вътрешната.

CO

07.10.07
09:53

Eй, прочети си пак мнението не си ли в грешка?Чудно ми е как флайса ти товари вътрешната част на гърдите, това е все едно скотовото да ти товари трицепса,

07.10.07
11:14

@Alternator ако целта ти е да акцентираш на вътрешната част съм чувал, че избутването на дъмбели от лег и флайса през горна макара помага за това, но не съм пробвал..

Мнението беше редактирано от RedWalker на 07.10.07 11:15.

казано от Cord на 07.10.07, 09:53:

Eй, прочети си пак мнението не си ли в грешка?Чудно ми е как флайса ти товари вътрешната част на гърдите, това е все едно скотовото да ти товари трицепса,

Сравнението ти е тотално грешно. Много трудно се изолират гръдните мускули чак дотам, че да кажеш че флайса товари само външната страна.

CO

07.10.07
13:25

ПРиемам поправката, но все пак флайса товари много повече външната

а защо ти е да заменяш пекдек машината

07.10.07
13:45

Може би, кросоувър..
Пак е за вътрешната част на гърдите. :)

CO

07.10.07
14:00

ами флайс с предмишници и лакти под прав ъгъл ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1