06.10.07
18:24
Здравейте на всички! От скоро се замислям за обезкосмяване на тялото(цялото).Не съм пробвал с кола маска или епилатор,но до колкото разбирам боли доста,действа за кратко време и трябва да се прави доста често за да има ефект.Затова се замислям за Лазерна Епилация.Мога да заделя до 300 лева, ако парите не стигат за цялото тяло, ще пробвам на части или само на местата където са гъсти косми,а на останалата част от тялото с кола маска.В момента работя и може да заделям всеки месец и малко по малко да мина цялото тяло.Интересуваме какви са цените и ако може да ми кажете някъде около Младост, където да правят Лазерна епилация,ще съм ви благодарен!
Темата беше редактирана от Viktor-88 на 06.10.07 18:24.
06.10.07
19:35
Извинявайте много, ама това форум за бодибилдинг ли е или козметичен център !?
Извинен си!Все пак не всички ходим на фитнес за да изглеждаме като някакви назобени мутри.Аз лично се стремя към релефно тяло,без излишна мускулна маса,което за някои е грозно,може и да има хора,на които им харесва да се тъпчат с химия,но всеки решава сам за себе си.
Аз искам да намаля окосмението по тялото ми,все пак в днешно време си е грозно да си силно окосмен.Просто попитах какви са горе доло цените и дали има такъв салон някъде в младост.Ако темата не е на мястото си,нека модераторите да я преместят.
07.10.07
07:02
Темата е на място, така че няма проблем. Форумът е за фитнес (по-скоро фитнес, отколкото бодибилдинг), а обезкосмяването е тема, която става все по-често застъпена и нормална за аудиторията.
androbol, препоръчвам ти да погледнеш спотовете (http://www.fitness-spots.com). Може да се предлага такава услуга около теб.
Спотовете са много полезни,все още не съм ги разгледал всичките.Интересуваме дали някой от форума(мъже),се е подлагал на Лазерна Епилация.Да каже какви са му впечетленията.Дали е имало странични ефекти.Ако някой е пробвал да сподели личния опит.
Не, но случайно съм засичал някакво клюкарско предполагам предаване за това как се обезкосмяват звездите в Холивуд.Повечето си използват кола маска и епилатори, въпреки че едва ли им е проблем от финансова гледна точка да си позволят и лазерна епилация.Това поне на мене ми говори, че може би не е чак толкова ефективно колкото го представят.Поне такъв извод си правя аз.