За упражненията?

07.10.07
16:43

значи пичове това е програмата по която тренирам
1.ден: ГЪРДИ
2.ден: ГРЪБ
3.ден:РАМО
4.ден:РЪЦЕ
5.ден:КРАКА
(след всяка трен корем)
но нз какфи упражнения да права..сега ще ви кажа кфо правя аз и ако може ме поправете кфо е по добре?
за Гърдите права(лег 4/12 лег),(30% 3/12),(флайс 4/12),(кофички 4/8)
за Гърба (набирания 1/12,1/10 и 2/8),(дърпане скрипец 4/12),(дъпане скрипец от долна страна 4/10) и (ме4е 4/10)
за Рамо  по принцип правя по доказаните упр.но не съм правил рамо от 1 год защото го вадих а скоро започнах да тренирам пак и ме е страх да го натоварвам..
за Трицепс (лег тесен хват 4/12),(кофички 4/8),(френско 4/12), и на долен скрипец 4/12
за Бицепса (редуване дъмбели 4/12),(с прав лост 4/12) и скот 5/12
за крака няма смис да ви питам ясну е..
и саму да ми кажете за корем кое е най  добре освен кардиото и пресите?БЛАГОДАРЯ ПРЕДЖАРИТЕЛНО ;)

CO

07.10.07
16:56

ми яз виж как ти предлагам, корема го прави понеделник и петък или понеделник среда и петък, не всеки ден,

прави по по големи тежести по-малко повторения 12 са мн мисля.... флайса след кофите, махни горния скрипец и тури тяга примерно, след това мечка или чукове и накрая долния скрипец, така ми се струва добре

ми рамото разтваряй го напред настрани и с леки тежести и ще е добре така ми се струва

дай кофите първи щото ми се струва че са ти малко труднички ;)

иии май по 4 серии са ти много за секо упражнение

чуй и други мнения не бързай

07.10.07
17:07

0к мерси пичага.. но според теб как трябва да е програмата щото аз казах вече как е моята а как ще е по добре да е ?

CO

07.10.07
17:27

е нали ти казах?>

07.10.07
17:34

смис както ми каза корема саму тия дни да го прая? така л и

07.10.07
19:27

Корем правя 2 дена. Понеделник и Четвъртък. Препоръчвам ти най-много 3 пъти да го правиш, и то с различни упражнения.

07.10.07
20:31

ще е добре ли ако ги редувам 1 ден кардио 1 ден упр. ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1